OneCNC Italia ställer ut på BIMU

OneCNC Italien presenterades vid BIMU oktober 02-06, 2012 i Milano, Italien.

BIMU är en internationell mässa för att föra den senaste tekniken inom området automation och hjälpmedel för företag som verktygsmaskiner, pressar, maskiner, värmebehandling, gjutning och svetsning, ytbehandling, formulär och mycket mer. Händelsen har även de mest avancerade internationella förslag för formning och metall skärmaskiner, robotar, etc. och är erkänd för att besöka i de jämna åren av tillverkare och användare som showen.

BMIU_1

BIMU Utställningen var välbesökt och OneCNC Italia fick ett rekordstort antal intresserade potentiella kunder för att hålla applikationsingenjörer upptagen hela showen.

BMIU_2

För mer information om produkter OneCNC i Italia, vänligen kontakta:

OneCNC Italia

Tel: +39 0424 066 101

Fax: +39 178 271 6215

E-post: Webb: www.onecnc.it

OneCNC Tyskland på AMB 2012

OneCNC Tyskland presenterade på AMB 2012 Intern show 19-21 September 2012 i Neue Messe Stuttgart 70629 Stuttgart, Tyskland. Tillverkningsindustrin är väldigt mogen i Tyskland och OneCNC produkter är mycket väl anpassade och accepterade på denna marknad. OneCNC Tyskland hölls mycket upptagen ända fram till stängningsdags den sista dagen för att visa utbudet av produkter samt de många befintliga användare de senaste ändringar och tillägg till de olika produkterna.

AMB_ 2012
AMB 2012 Internationell utställning för metallbearbetning, stängde sina dörrar i Stuttgart den 22 september efter fem dagar, bokat ett rekordstort antal utställare och besökare.

Amb_2012_2

90.000 fackbesökare från 65 länder, 12 procent av dem från utlandet, och 1356 utställare från 29 länder, 27 procent av dem från utlandet, presenterade sina nya produkter och innovationer i världen fullbokade Stuttgart. Varje utställare talade om mycket expert besökare begär med specifika krav och betygsatt metallbearbetning utställningen, nu en av världens topp 5 händelser, såsom "AMB bäst genom tiderna".

För Thos kunder som ser den senaste utvecklingen och demonstrationer av missade senaste OneCNC Kontakta OneCNC Tyskland för en online eller på plats demonstration när det passar dig.

Kontakta länk >> OneCNC Tyskland

APEX of Engineering i Storbritannien

Apex_1
APEX Engineering (Aylesbury) LTD UK erbjuder ett omfattande CNC-fräsning / svarvning service, specialiserat på bearbetning av engångskaraktär, till medelstora mängder, ofta kortsiktiga, jämn kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Med upp-till-datum OneCNC CAD / CAM-teknik i kombination med avancerade datorstyrda maskiner Apex är ett ISO-certifierat företag.

Mick Norris på Apex Engineering i Aylesbury, Buckinghamshire, var OneCNC kvarn professionellt sedan april 2009, då han köpte sin Hurco VM1 fleroperationsmaskin.

Apex_2
Han var med en annan CAD / CAM i 10 år på hans Bridgeport, men när han bad om ett bidrag till sin nya Hurco winMAX de ville honom en enorm kostnad.

Inte bara var det en kostnad för tjänsten, men han skulle behöva uppgradera och betala för underhåll tillbaka, plus mer träning och det var upp till mer än 5500 pounds.

Apex_5

OneCNC kom till undsättning ger ett helt nytt system för halva priset för att uppgradera sin äldre version.

Sedan dess har han inte ångrat.

Apex_7
Mick uppgraderade nyligen till Professional OneCNCXR4 kvarn med en dagars utbildning på plats.

Apex_4

Bilderna är från Mick och hans Hurco VM1 och den roll han modellerade och arbetade med OneCNCXR4 under hans dagar undervisning på OneCNC från ett papper ritning.

Hålen är genereras efter beläggning.

Länk >>För mer information om Apex Engineering

Om du vill ha liknande fördelar med att använda OneCNC kommer skörda som Apex Engineering OneCNC kontakta ditt lokala kontor.

Länk >> OneCNC Globala kontakter