Hargett Precision Products

Från "Car Nut" till precisionsdetaljer

Jag har alltid varit något av en prestation och racing fanatiker ... något av en "bil mutter" om du vill kalla det så.

För några år sedan fick jag utbränd på företagens liv, och jag ville att växla om och göra något som jag gillar och har passion för. En vän till mig som var involverad med CNC-maskiner och shoppade CAD / CAM-programvara introducerade mig in i branschen, han var den som informerade mig om OneCNC. Vi utbytte anteckningar och jag lärde mig vad jag behövde göra för att engagera industrin. Inte långt efter, bestämde jag att ta steget och köpte en ny Hurco VM1. Hargett Precision Products pågick, och verksamheten tog fart.

Det primära fokus för min verksamhet är att designa, utveckla och tillverka min egen linje av produkter som består av högpresterande Porsche delar, racing delar, gata prestanda delar, och typiska jobb delar butik.

precision_products_1

Maskinen och programvara som jag valde har tillåtit mig att vara mycket framgångsrik under de senaste 2 åren. Jag har varit riktigt nöjd med det beslut jag gjorde. När jag först engagerade mig med tillverkningsindustrin, försökte jag en ton av CAM-program: MasterCAM, EasyCAM, Surfcam, fanns en hel uppsjö av program för att utvärdera. Alla av dem var riktigt, riktigt dyrt och hade en ganska djup inlärningskurva, ingen av dem var vad jag skulle kalla intuitivt alls. Jag anser mig ganska dator kunniga, och jag har alltid trott att ett program egentligen borde handla om användarvänlighet och intuition, och det är det första som verkligen satt OneCNC bortsett från alla de övriga.

precision_products_2

När det gäller funktionalitet, var OneCNC helt kapabel att hantera mina komplexa delar.
När killar frågar mig varför jag valde min CAM-system, det finns tre saker som jag säger:
Ett. Om man tittar på användargränssnittet, och användarvänlighet, och hur mycket tid du kommer att spendera få igång, jämför ingen att OneCNC Ingen ska behöva spendera veckor eller månader, eller vad det är att lära sig ett nytt programmet. 2. Kostnaden för OneCNC är fällt den bästa valuta för CAM ute! Och 3. Stödet, jag menar, när jag hade en fråga eller inte förstår något, har det stöd och online-board varit helt fantastisk.

precision_products_3

En anledning jag håller mina kunder kommer tillbaka är att jag har förmågan att utforma, programmera och maskin det mycket snabbt och mycket snabbt. OneCNC är en stor del av den processen eftersom CAM delen är en bris.

Hargett Precision Products
Mark Hargett
April 11, 2006