Euromold International Show 2008 Frankfurt

Euromold 2008 hölls i Frankfurt Deutchland december jämfört med 3: e till 6 Dec 2008.

Den 15: e Euromold stängde sina portar på Dec 6, 2008, och hade i fyra dagar värd 58.842 från 87 länder. Det betyder, har andelen internationella deltagare ökat i jämförelse med förra årets Euromold. Totalt Euromold 2008 hälsade 19.535 internationella besökare, en kvot på 33,2% av alla deltagare.

OneCNC Deutchland deltog i denna show med OneCNC medlemmar från OneCNC Deutchland, OneCNC Polen, OneCNC Danmark, OneCNC Sverige, och OneCNC Australien.

Den OneCNC Utställningen inkluderade demonstration den kompletta OneCNC produkter samt den globala lanseringen av OneCNCXR3 svarv Multi-Function förmåga C + Y + B axlig bearbetning.

Euromold_2008_1

Här ser vi Jan från OneCNC Sverige (vänster) och Allan (till höger) från OneCNC Danmark har en titt på OneCNCXR3 med den nya simuleringen och vila mjukvara Bob hade tagit från Australien för frisläppande på mässan.

Euromold_2008_2

Varje dag var mycket upptagen visar OneCNCXR3 till nya och befintliga kunder. Det är nu fjärde året i rad som OneCNC deltog Euromold.

De nya produkterna var av stort intresse för blivande och befintliga kunder och mycket väl mottagen. Många användare kommenterade att OneCNC är väldigt progressivt med utveckling och varje uppdatering starkt bidrar prestandaförbättringar i butiken.

Här ser vi Sebastian (höger) visar de nya funktionerna i OneCNCXR3 till en användare av OneCNCXXR3 Expert med 4 axel och kunden ser sin del för första gången helt simulerad med metallavverkning simulering. Detta var verkligen ett mycket bra program för en fotpedal för ett ledande varumärke tysk motorcykel.

Euromold_2008_3

Här ser vi Uwe (andra från höger) hur upptagen han demonstrerade OneCNCXR3 till kunder varje dag av showen.

Euromold_2008_4

Det var intressant att notera att OneCNC kunde visa på tyska, danska, svenska, polska och engelska som första språk på mässan.

AMB 2008, Stuttgart

AMB (International Exhibition för metallbearbetning) hölls från 09 till 13 oktober 2008. Totalt 1300 utställare från 27 länder visade upp sina produkter och tjänster över ett område på 105.200 m² i nio hallar avsedda för olika områden. Händelsen 2008 sätter en ny standard i många avseenden: AMB ägde rum i en vacker och modern mässan, med perfekt resa och kommunikationsförbindelser. Detta resulterade i ett rekordstort antal besökare - under de fem dagarna av utställningen 80.000 fackbesökare räknades, en 60% ökning jämfört med föregående händelse i 2006.

OneCNC gjorde också användningen av den internationella industrin plattform för att ställa ut sina produkter, samt ta chansen att hålla kontakt med befintliga kunder och skapa länkar till potentiella nya kunder.

OneCNC Tyskland hade i uppslutning Uwe OneCNC Tyskland, Stephan OneCNC Tyskland, Sebastion OneCNC Polen, Michael OneCNC Tyskland och Bob från OneCNC Australien.

Amb_2008_1

AMB var en mycket upptagen show så mycket så att gruppen demonstrationer ofta krävdes för att klara volymen av intresserade kunder. Som en demonstration inleddes många andra klockor också ibland kräver en öppen diskussion. En sådan gång var såhär Uwe OneCNC Tyskland (andra från vänster) i gruppdiskussioner.

Amb_2008_2

Här Uwe är demonstration OneCNC funktioner till bara 2 killar som möjliggör mer av en fråga och svara specialiserad diskussion.

Amb_2008_3

Stephan OneCNC Tyskland (andra från höger) i sitt esse också med en stor grupp i produkten diskussion.

Amb_2008_4

Här Michael OneCNC Tyskland (vänster) gör en grupp demonstration för ett par killar. Michael är en skicklig händerna på maskinisten med många års erfarenhet i branschen. Michael är baserat i södra Tyskland och tjänster OneCNC kunder många i området.

Amb_2008_5

Här Uwe demonstrerar en pre-release av vad som kommer i OneCNCXR3 svarv Mill Turn Multi-Function bearbetning vara frisläppande i slutet av 2008.

Amb_2008_6

Kategorier

Arkiv

OneCNC uppdateringar

Hålla sig uppdaterad

Anmäl dig via e-post eller annan media för att hålla dig uppdaterad med viktiga nyheter och evenemang och viktiga produktuppdateringar.

Social

OneCNC Community App

Get it on Google Play