Hargett Precision Products

Från "Car Nut" till precisionsdetaljer

Jag har alltid varit något av en prestation och racing fanatiker ... något av en "bil mutter" om du vill kalla det så.

För några år sedan fick jag utbränd på företagens liv, och jag ville att växla om och göra något som jag gillar och har passion för. En vän till mig som var involverad med CNC-maskiner och shoppade CAD / CAM-programvara introducerade mig in i branschen, han var den som informerade mig om OneCNC. Vi utbytte anteckningar och jag lärde mig vad jag behövde göra för att engagera industrin. Inte långt efter, bestämde jag att ta steget och köpte en ny Hurco VM1. Hargett Precision Products pågick, och verksamheten tog fart.

Det primära fokus för min verksamhet är att designa, utveckla och tillverka min egen linje av produkter som består av högpresterande Porsche delar, racing delar, gata prestanda delar, och typiska jobb delar butik.

precision_products_1

Maskinen och programvara som jag valde har tillåtit mig att vara mycket framgångsrik under de senaste 2 åren. Jag har varit riktigt nöjd med det beslut jag gjorde. När jag först engagerade mig med tillverkningsindustrin, försökte jag en ton av CAM-program: MasterCAM, EasyCAM, Surfcam, fanns en hel uppsjö av program för att utvärdera. Alla av dem var riktigt, riktigt dyrt och hade en ganska djup inlärningskurva, ingen av dem var vad jag skulle kalla intuitivt alls. Jag anser mig ganska dator kunniga, och jag har alltid trott att ett program egentligen borde handla om användarvänlighet och intuition, och det är det första som verkligen satt OneCNC bortsett från alla de övriga.

precision_products_2

När det gäller funktionalitet, var OneCNC helt kapabel att hantera mina komplexa delar.
När killar frågar mig varför jag valde min CAM-system, det finns tre saker som jag säger:
Ett. Om man tittar på användargränssnittet, och användarvänlighet, och hur mycket tid du kommer att spendera få igång, jämför ingen att OneCNC Ingen ska behöva spendera veckor eller månader, eller vad det är att lära sig ett nytt programmet. 2. Kostnaden för OneCNC är fällt den bästa valuta för CAM ute! Och 3. Stödet, jag menar, när jag hade en fråga eller inte förstår något, har det stöd och online-board varit helt fantastisk.

precision_products_3

En anledning jag håller mina kunder kommer tillbaka är att jag har förmågan att utforma, programmera och maskin det mycket snabbt och mycket snabbt. OneCNC är en stor del av den processen eftersom CAM delen är en bris.

Hargett Precision Products
Mark Hargett
April 11, 2006

Euromold International Show 2005

Den Euromold International Show 2005 5: e till den 8 december, 2005

OneCNC Deutchland ställde ut på Euromold International att visa OneCNCXR2 utbud av CAD / CAM-lösningar.

Euromold 2005 hade 1,552 utställare från 44 länder. Utställningen spreds över 5 utställningshallar

Euromold_2005_1

Här ser vi Stephan OneCNC Tyskland (höger) visar OneCNC produkter.

Euromold_2005_2

Detta var den första Euromold showen för OneCNC Deutchland och gästades av Uwe OneCNC Tyskland, Stephan OneCNC Tyskland och Bob från OneCNC Australien.

Showen var mycket upptagen ända fram till den sista minuten på den sista dagen.

Frankfurt vände verkligen på en köldknäpp Bob OneCNC Australia lämnade Australien ungefär 32 timmar tidigare vid 32 grader C endast att hitta i Frankfurt Tyskland var ca minus 12C.

Euromold_2005_3

Bob OneCNC Australia (vänster) med Uwe OneCNC Tyskland (höger) avisning bilen för att åka till Euromold. Nästa morgon var en upprepning inte riktigt så kallt men mycket mer snö.

Euromold_2005_4

Showen var väldigt lyckad övergripande och det beslutades där och då för att delta i nästa Euromold 2006.

EMO Hannover 2005

EMO Hannover 2005 deltog OneCNC Tyskland för första gången. I uppslutning var Uwe OneCNC Tyskland, Stephan OneCNC Tyskland, Neil OneCNC Storbritannien, Peter OneCNC Storbritannien, Bob OneCNC Australien och Ward från WMS USA.

Vid sitt 2005 staging (14-21 september), har EMO Hannover förlängas ytterligare sin globala ledarskap och återfick odiskutabla roll som den mest populära internationella mötesplats för World of Machine Tools. Över 160.000 fackbesökare från 82 olika länder samlats för att utforska alla de senaste trenderna och banbrytande framsteg teknik för tillverkningsindustrin, som utställningsmonter av cirka 2.000 utställare från 39 olika nationer.

Emo_2005_1

Neil OneCNC UK (vänster) är fascinerad witth den OneCNCXR2 5 axeln demo som Peter OneCNC Storbritannien (höger) skapar.

Emo_2005_3

Här ser vi Uwe OneCNC Tyskland (höger) visar OneCNCXR2 5 axel. OneCNCXR2 5 axel var mycket populär på EMO 2005.

Emo_2005_4

Här Uwe OneCNC Tyskland (mitten) med 2 kunder som köpt OneCNCXR2 och 5 axel.

Emo_2005_5

Detta är gruppen hjälp med Stephan OneCNC Tyskland (vänster) Peter OneCNC Storbritannien (andra till vänster) Ward WMS USA (andra till höger) och en kund (höger och en annan kund gömd bakom Stephan och Peter gör en kombination OneCNCXR2 5 axel demo.

Emo_2005_6

Kategorier

Arkiv

OneCNC uppdateringar

Hålla sig uppdaterad

Anmäl dig via e-post eller annan media för att hålla dig uppdaterad med viktiga nyheter och evenemang och viktiga produktuppdateringar.

Social

OneCNC Community App

Get it on Google Play