OneCNC sätter Haas ST 30Y svarv för att arbeta

OneCNC Storbritannien sätter HAAS ST 30Y igenom stegen i att konfigurera maskinen stolpen. Detta är en lysande ny multifunktionell maskin från Haas Automation.

Lathe_1
Haas Automation Storbritannien och OneCNC brittiska tekniska experter samlades till posten för denna maskin, är den normala 2-axlig svarvning och C-axel fräsning med Y-axel fräsning kombineras för att ge en kraftfull och effektiv kombination innefattar röst.

Teamet
Här ser vi Peter Gillespie OneCNC Parrot med Rob och Adam Cole från Haas Automation, med sin rika erfarenhet i definitionen av C + Y OneCNC Haas svarv inlägget för denna maskin.

För utvärdering av bidraget konfigurera maskinen och programvaran sätts genom hela sekvensen av funktioner för att säkerställa att e-post och maskinen fungerar korrekt. OneCNC svarv maskin erbjuder nu ett komplett kompatibilitet med denna enhet.

Lathe_3
Här kan du se prestera på en stor del i att testa och justera stolpen och testa olika Svarv C-axel och Y-axel fräsning funktioner fräsning var.

Om du vill kontakta din lokala Haas Factory Outlet mer information om denna maskin. För mer information om programvaran för att köra dessa OneCNC maskin, kontakta närmaste kontor OneCNC.

Länk >> OneCNC Global Offices