OneCNCXR2 7,66

Uppdatera OneCNCXR2 V7.66 släpptes 26 juli, 2006

Detta gäller endast OneCNCXR2 inte för eventuella tidigare utsättningar eller versioner.

Uppdateringen har en ny funktion och vissa justeringar och förbättringar av programvaran.

Den nya funktionen gäller endast OneCNCXR2 Profiler programversioner.

Denna gång har utifrån användarrapporter och vår fortsatta interna tester kvalitetskontroll.

Den här funktionen är ny:

OneCNCXR2 Profiler version av programvaran finns det nu möjlighet att vända klippa kapslade delarna i CAM.

Det finns många språkliga korrigeringar för spanska Tyska Danska polska och japanska.
Dessa språkfixar gäller för alla versioner av programvaran.

OneCNCXR2 Lathe Version

Den kommatecken decimal matning i svarv gäng riktades detta påverkar endast den tyska versionen.

OneCNCXR2 Mill (all fräsning) Versioner

Det var en justering till fickan funktionen skärdjup i kvarnen eftersom vissa användare har befunnits använda negativa värden.

Det var en modifiering göras i Helix-funktionen för att tillåta att den kan användas på andra platser än XY nollägena positioner.

OneCNCXR2 Mill Professionella och Expert versioner

Den inre borrning förmåga läggs till funktionaliteten av 4 och 5 axel.

Uppdateringen finns tillgänglig nu från uppdateringsservern.

Läs mer ...

OneCNCXR2 7,62

Uppdatera OneCNCXR2 V7.62 släpptes 18 juni, 2006.

Uppdateringen har Nya funktioner och vissa justeringar och förbättringar av programvaran.

Detta gäller för alla:

OneCNCXR2 Fräs versioner

OneCNCXR2 Lathe versioner.

Denna uppdatering har utifrån användarrapporter och vår fortsatta interna tester kvalitetskontroll.

Den här funktionen är ny:

OneCNCXR2 Milling version

Profil funktion med maskin Cutter Comp.

Detta har nu klar möjlighet för back tomt och simulera exakt maskinrörelser för inresa och utresa. Detta kommer att göra kritiska maskinrörelse långt mer visuell och exakt av vad de faktiska maskinrörelser är.

OneCNCXR2 Lathe Versioner

Svarvverktyg Turret lägesreglering (Tool Change)

Svarven har en ny dialogruta för kontroll av detta.

Uppdateringen är nu tillgänglig från den automatiska uppdateringsservern.

Den Extrude funktionen lades till OneCNCXR2 svarv version modellering av.

Utgången tonhöjd i svarv Gängcykler ändrades för att acceptera decimaler i den tyska versionen i stället för kommatecken.

G71 och G72 cykler modifieras för att ha en snabb rörelse på den första raden av cykeln för att göra för en mer effektiv cykel drag.

G71 och G72 Cycles ändrades yo har förmågan bara att numrera den första och sista raden i cykeln istället för varje linje. Möjligheten finns fortfarande också finns det all radnumrering krävs.

De G76 eller G92 Gängcykler "jag" värde ändrades för att alltid vara ett negativt värde för OD trådar och ett positivt värde för ID-trådar.

Turn Face-funktionen ändrades för att stödja G41 Cutter Comp genom att använda vänster hand fräsar över baksidan av en chef som exempel.

Om det finns ett problem att ladda ner bara försöka igen senare eftersom servern kan vara upptagen och kan säga dig att det kan hitta filen eller sådant.

Vi fortfarande få användarna att hoppa på servern för att uppdatera tidigare OneCNC versioner tänker att det finns nya funktioner. Alla tidigare versioner till OneCNCXR2 är klara och inte får nya funktioner eller funktionalitet.

För att få den senaste tekniken och du inte har OneCNCXR2 du behöver kontakta din säljkontor om OneCNCXR2 eftersom dessa uppdateringar är endast för OneCNCXR2.

Läs mer ...

OneCNCXR2 7,57

Uppdatering 7.57 publicerades i juni 2006

Det finns inga nya funktioner i denna version över 7,51 men vissa saker har ändrats i betydelsen kea för användning och andra ändringar för att ta hand om några driftsproblem på grund av den nya funktionaliteten

Sänka första passage justerades.

Profile svep är nu aktiv.

Många andra justeringar gjordes för att rensa alla rapporterade problem i den nya funktionaliteten.

Välj ett verktyg har haft smärre ändringar i funktionaliteten.
När du väljer ett nytt verktyg förskjutningarna kommer alltid att vara samma som verktygsnummer.
De kommer bara att förändras om redigeras manuellt av användaren och då kommer de att bli frälst för insatsen.

Om du väljer ett nytt verktyg förskjutningarna blir då återigen samma som verktyg och skulle behöva redigeras igen om en användare kräver olika förskjutningar.

Notera:
Detta innebär att om du inte redigera dina förskjutningar de alltid kommer att vara samma som din verktygsnummer.