OneCNCXP 5,29

Ny Z Nivå Technology infördes:

OneCNCXP innehåller nu nya state-of-the-art Z nivå bearbetningsteknik i Expert och Professionella versioner

Detta håller på att levereras som en uppdatering utan kostnad för licensierade användare.

Den nya tekniken ingår nu nu för att fastställa nivåerna automatiskt i Z nivån grovbearbetning.

Det är nu bara en fråga om att välja som du vill att nivåerna hittas automatiskt och det kommer att hitta dem.

Se noterna i tips och tricks om användning som hjälpfilen är ännu inte uppdaterats.

PC Hårdvara Minne Hantering:
Vi har fått en del hårdvara kraschar rapporter och detta har undersökts grundligt med de olika kombinationer av hårdvara som användarna använder och vi har gjort vår programvara mer motståndskraftiga mot vissa maskinvaruproblem i den här versionen.

Detta har nödvändig inköp hårdvara på samma sätt som användarna använder för rigorösa tester. Detta har gjort det möjligt för oss att leverera en högre nivå av tillfredsställelse, även med denna hårdvara. Alla ansträngningar har gjorts för att tillgodose hårdvara som rapporterats inte bara säga att du har ett maskinvaruproblem.

Detta gäller naturligtvis inte betyder att du inte behöver bry sig om din hårdvara. Du bör alltid se till att du har de senaste drivrutinerna köpa bra RAM och lyssna på andra användare i forumet för hårdvara råd vid köp av ny hårdvara som helst.

Vi har också gjort vissa justeringar för användare som försöker maskinmodeller med en mycket hög tolerans och i själva verket en del fall bearbetningstoleransen var mycket högre än toleransen att modellen skapades i SW. Vi har gjort vår programvara också mer motståndskraftig mot den typen av problem.

Vi vill också meddela att vi har utfört mycket noggranna tester och vi har en bestämd preferens för Windows XP Professional och från våra tester vi tror att det är mer motståndskraftig mot hårdvara och minne även om vi inte förespråkar att varje användare bör köpa det men inte bara för att ge råd om våra resultat.

Det fastställs också rapporterade Multi Lingual problem i Job Manager noterna.

Kontakta din försäljningskontor för länken för att ladda ner.