OneCNCXR8 utgåva 62.33

Vi har släppt OneCNCXR8 versionversion 62.33

I den här versionen är dessa huvudfunktionsändringar och korrigeringar:

Alla versioner

Laddar filer
Korrigerad hantering av extensfel för vissa filer med massiva omfattningar.

Språkbesparing
Filsparande korrigeringar gjordes för problem med att spara vissa språkfiler.

Verifiera fasta partiklar
Korrigeringar gjordes för att verifiera fastämnesfunktionen.

Parallell förskjutning
Korrigerad funktionalitet för kedjan

Avancerad offset
Återaktiverad Offset Båda sidosättningen

Stegöversättare
Ytterligare justeringar för import

DXF Translator
OneCNC stöder nu polyliner och denna version inkluderar korrigeringar av bågar som representerar polyliner
Korrigerade problem i DXF-outpot som inkluderade modeller och eller ytor.
Importera DXF-rotationskorrigering
Korrigeringar för vissa importerade felaktiga bågar

NC-chef
Korrigerad namngivning sparar problem

Dimension Mirror
Rätta referenslinjer för spegeldimension vid användning av dimensioner-funktion

Arc Center
Korrigeringar till bågcentrum

Fräsning

3Axis Reposition
Korrigerade och uppdaterade pocketing-profileringsfunktioner och tillhörande inställningar
Inkluderade varningsmeddelanden för att hjälpa användare som väljer fel plan eller har glömt att ställa in planet korrekt innan de väljer funktionen.

kasserar
Gränsvalskorrigering av användarval.

Svarv
Svarvjobbark som inte visar text efter skapandet korrigerades.

Detta är nu tillgängligt i OneCNC-uppdateringsservern för alla licensierade OneCNCXR8-användare