Køber en ny pc eller laptop

Special Note:

Dette er et tip til brugere, der køber ny hardware, især bærbare computere til at køre OneCNC.

Vi bliver ofte spurgt, hvad mærke af pc eller laptop til at købe for at køre OneCNC.

Fordi området og mærker er så enorme anbefaler vi OneCNC monteres direkte på en memory stick til at teste og kontrollere første hånd. Det er ganske nemt installeres af den normale installation metode, men at vælge memory stick for stedet at installere gør det muligt at teste på forskellige pc'er.

Denne fleksibilitet test giver mulighed for at tage memory stick med OneCNC installeres sammen med din OneCNC dongle til computeren butik og teste pc eller laptop uden at det er nødvendigt at installere softwaren på pc'en.

Bare sæt memory stick med OneCNC installeret i 1 USB-port og donglen i en anden USB-port på pc'en log på memory stick og køre OneCNC_Start.exe program for at teste pc'en ved hjælp eksempelfilerne indgår i prøverne bibliotek.

Lagring af filer og disk adgang vil være langsommere at bruge memory stick, men du vil være i stand til nemt at teste grafik hastighed og funktionalitet ganske let ved denne metode.

Læs mere ...