OneCNC FoU ha en boll

OneCNC forskning och utveckling har haft en riktig boll.

OneCNC utvecklingsavdelningen under de senaste 2 åren har fortsatt utveckling i fem axliga bearbetningsverktygsbanor.
Som ett led i denna utveckling många del exempel har skapats och bearbetas av våra ingenjörer i processen.
Detta är en del av den process som används för att testa och bevisa de praktiska resultat genom att faktiskt bearbetning komponenter.
För att bevisa det fulla utveckling från modell skapas genom testning av den bearbetade komponenten valdes för att skapa en sfärisk fotboll för detta test.
Snarare än att bara CNC-svarv vrida en sfär och räffling det som en fotboll beslöt man att skapa bollen med en CNC-bearbetning Center.
Detta krävs modellering en hexagonal och polygon stycket som skall användas för att bilda bollen.
Segmenten sedan samman genom rotation och kopiering kring en axel för att fullständigt bilda bollen.
Detta var för att testa den ursprungliga modellen segment och sedan testa rotation och kopiering av komponenterna i bollen.
De nödvändiga CNC verktygsbanor sedan skapades för bearbetningen i 5 axeln bearbetning center.

Detta grafiskt visar den färdiga modellen för segment bitar bildats för att skapa fotboll modell.

/files/photos/_OPTIMISED/_HIGH_RES/soccer_news_6.jpg

Detta grafiskt visar segmenten sexkantiga och polygon bitar roteras och monteras kring en gemensam axel för att bilda fotboll modell.


soccer_news_1.jpg

Fotboll därefter CNC programmeras i OneCNC att skapa grovbearbetning, finbearbetning och efterbehandling verktygsbanor
De färdiga verktygsbanor har elektroniskt överförda till bearbetningscentrum för bearbetning av en bit av solid aluminium bar lager.

Här visar vi den fasta stång bearbetas i en 5 axel simultan Hermle Machining Centre.

/files/photos/_OPTIMISED/_HIGH_RES/soccer_news_2.jpg

Efter bearbetningen avslutades den färdiga bollen överfördes till vår Brown och Sharpe koordinatmätningsmaskin för noggrannhet validering.
Den färdiga bollen mättes och befanns vara inom "004 mm bearbetningstolerans enligt i OneCNC när du skapar CNC verktygsbanorna.

Detta grafiskt visar den bearbetade bollen som testas för exakthet

/files/photos/_OPTIMISED/_HIGH_RES/soccer_news_3.jpg

För att aktivera vårt test och validering hållas som bevis på noggrannhet och bevis på vår forskning och utveckling vi monterade bollen på ett stativ för att hålla vårt tekniska center i Brisbane.

Detta grafiskt visar den färdiga bollen anodiserade och monterad på ett stativ.

/files/photos/_OPTIMISED/_HIGH_RES/soccer_news_5.jpg

OneCNC filmade processen för att skapa fotboll och bearbetningen för att skapa den sista delen som visas i den här videon.

För ytterligare information om OneCNC produkter eller information om bearbetning 5 axel simultan kontakta din lokala OneCNC Office.

OneCNC Kontakta oss >>

OneCNC Italia vid Samumetal Exhibition

SamuMetal hölls i Pordenone Fiere, februari 3-6 2016 med ett nytt utseende och ännu mer intressant; den 18: e utställning av verktyg och teknik för metallbearbetning hölls hölls samtidigt med SubTech, 12 metallbearbetning underleverantörer utställning, och SamuPlast, 12 utställning av plast, teknik och maskiner.

År 2014, lockade SamuMetal uppmärksamhet besökare och utställare, både nationellt och internationellt: antalet utställare och utställningsområdet har ökat jämfört med 2012 och uppgick respektive 500 utställare och 23,000 kvm yta. Antalet besökare har ökat jämfört med 2012 med över 10.000 deltagare.

Vissa delar av Samumetal utställning där fångas på video som visas i den här videon.



Det var ett bra tillfälle för OneCNC Italien för att visa de senaste funktionerna till nya potentiella kunder samt befintliga kunder som vill uppgradera sin OneCNC till den senaste versionen.

Om du missade chansen för en OneCNC produktdemonstration att se de unika fördelarna du kan kontakta OneCNC Italien för en personlig demonstration på nätet eller på din butik.

OneCNC Italien
Via Bassano del Grappa, 48 / G
36030 Sarcedo (VI)
italien
web: www.onecnc.it
ph: + 39 393 438 3373

OneCNC Italia på EMO 2015 Milano

OneCNC Italia ut på EMO 2015 i Milano 05-10 oktober 2015

Det fanns leenden runt i ansiktet på utställare och besökare på årets flaggskepp metallbearbetning show, EMO Milano 2015. Hallarna surrade med besökare, från den andra och tredje dagen av showen salarna var mycket upptagen och lunchställen var packad .

emo_2015

OneCNC Italia manager Devis Todesco noterade att en mycket positiv respons från många mässbesökare om OneCNC utbud av CAD-CAM-lösningar. OneCNC Italia hade personal på plats från Italien Tyskland och Australien för att demonstrera OneCNC funktioner och egenskaper. Besökarna var särskilt imponerade av dess gränssnitt och layout. Likaså har sitt pris / prestanda-förhållande anses mycket acceptabelt. Dessutom har många mässbesökare imponerad av OneCNC teknik begreppet enkelhet att använda.

emo 2015 2

OneCNC införs och ingår utan extra kostnad dynamisk bearbetning i 2007 medan de flesta andra leverantörer bara ikapp nu OneCNC har haft mer än 8 års erfarenhet och förfining med denna dynamiska teknik. Med mer än 1600 företag och 120.000 m² netto utställningsyta fördelade över 12 salar, EMO i Milano 2015 var en ljus bild av en positiv utveckling i den europeiska produktionen av verktygsmaskiner. Tyvärr har några CAM leverantörer framställa denna typ av bearbetning som bara snabb bearbetning medan OneCNC utvecklat denna typ av bearbetning för att passa alla typer av CNC-maskiner och du behöver inte en ny maskin för att dra nytta av OneCNC teknik. Praktiskt taget alla CNC-maskin kan uppleva förbättringar i hastighet effektivitet och livslängd.

Haas Automation hade en imponerande monter och visade att Formel 1 är nu fast i sikte uppvisar en bil på deras monter på EMO 2015.

haas emo 2015

OneCNC Italien hölls upptagen med nya potentiella kunder samt befintliga kunder som vill uppgradera sin OneCNC till den senaste versionen.

Om du missade chansen för en OneCNC produktdemonstration för att se de unika fördelar du kan kontakta OneCNC Italien för en personlig demonstration på nätet eller i din butik.

OneCNC Italien
Via Bassano del Grappa, 48 / G
36.030 Sarcedo (VI)
Italien
web: www.onecnc.it
ph: + 39 393 438 3373