WMS Enterprises Inc

WMS Enterprises, Inc

"OneCNC har räddat mitt bacon på mer än ett tillfälle. Jag tog på ett jobb från en kund som involverade importera flera IGES-filer. Programtillverkaren jag var med på den tiden sade deras senaste versionen inte bara skulle importera filerna, utan också skulle generera kod -!.. inga problem, STORT PROBLEM Kom att ta reda på det skulle ha tagit bokstavligen månader att producera verktygsbanor jag hörde om OneCNC på en anslagstavla och hämtat demo Det importerade dem som fasta ämnen, kunde använda modellerna precis som de importerades "

"Jag har verkligen förvånad över hur snabbt och enkelt det är att skapa en del eller importera en fil i OneCNC Det är mycket enkelt att använda -. Allt är la ut i ett lätt att följa sätt och du kan anpassa skärmen till din böjelse med snabbtangenter och verktygsfält. "

"Koden OneCNC genererar är Jigg gratis och mycket kraftfullt Du väljer hur du vill att maskinen modellen, väljer dina verktyg, definiera vad du vill maskin, låt OneCNC gå till jobbet -.! Lätt som en plätt"

wms_4

"Så för att få funktionen att simulera skärande delen är av denna värld - du kan faktiskt avsnitt någon del av modellen och se slutresultatet."

"OneCNC är extremt stabil och kodgenerering är pålitlig -! Inga överraskningar här"

wms_5

"Om du letar efter en enkel att lära sig, lätt att använda, kraftfull, prisvärd CADCAM-system, bör du titta på OneCNC - du kommer inte bli besviken!"

wms_partperson

Ward Staniforth
WMS Enterprises, Inc.

OneCNC släpper ny produktbroschyr

OneCNC idag släppt en produktbroschyr för OneCNCXR7

OneCNCXR7 kommer att släppas i början av november 2016.

Den här versionen är av enormt intresse för befintliga användare som vill ha stora nya funktioner med varje release.

Broschyren är nu tillgängliga online från OneCNC.Net supportsida här.

OneCNCXR7 Brochure

xr7brochure

För ytterligare information om OneCNCXR7 Kontakta din lokala försäljningskontor.

kontakt OneCNC

Kategorier

Arkiv

OneCNC uppdateringar

Hålla sig uppdaterad

Anmäl dig via e-post eller annan media för att hålla dig uppdaterad med viktiga nyheter och evenemang och viktiga produktuppdateringar.

Social

OneCNC Community App

Get it on Google Play