Leatherman

leatherman_building

"OneCNC programvara gör det Leatherman modellen butiken för att arbeta med de mer komplexa produkter som utvecklas av vår design group -. Något vi kunde inte tillräckligt åstadkomma med wire-frame programvara Fel i bearbetningen reduceras, så vi skapar modeller mer effektivt. "

"Vi har funnit att OneCNC programvara har en kortare inlärningskurva än andra produkter på marknaden. Och viktigast av allt, det är utmärkt värde. OneCNC program utföra samma funktioner som liknande program som kostar betydligt mer."

leatherman_tool

"Vi litade på OneCNC programvara för att skapa vår nya Squirt multiverktyg, samt nya produkter under utveckling. Vi börjar att använda dessa program för alla våra in-house verktyg."

"Vi har funnit att CAD / CAM-programvara från OneCNC erbjuder utmärkt kompatibilitet med våra andra ingenjörsutbildningar. Den enastående teknisk support vi fått från OneCNC också nämna"

leatherman_tim

L eatherman Tool Group. Inc.

USA
www.leatherman.com

Exakta komponenter & Tool Design Inc

Exakta komponenter och verktygskonstruktion, Inc USA

Jag har inte hittat en del men att OneCNC inte kunde hantera ... Harry Benedikt

Jag började konsulttjänster för ett ortopediskt företag, och i sin tur köpte en butik med några CNC-maskiner. Anläggningen var med en annan CAD / CAM-system på den tiden, så jag lärde mig programmet för att ta hand om jobb som behövde göras. Vi stängde affären på denna butik i slutet av 2000, och verkligen fick saker som händer i januari 2001.

precise_components_1

Jag hade kört CNC-maskiner under en lång tid, men hade aldrig programmerat tidigare. Det var ett jobb som jag minns särskilt att det var en komplex 3D del med flera konturer, och den nuvarande CAD / CAM-system på plats kunde bara ta mig så långt, som inte var ens nära där jag behövde vara för att göra detta delen.

Före att ta på jobbet, hade en av OneCNC representanter kallade att berätta om sina program. När jag visste att min nuvarande systemet inte skulle kunna programmera denna del, beslöt jag att ge OneCNC ett samtal tillbaka. När jag talade med deras tekniska support, skickade över filen, var svaret "" Åh det här är inget problem ".

Detta var tillbaka när OneCNC hade sin 2000-serie-systemet, deras första version. Stödet representant och jag programmerat en del tillsammans, stannade vi i telefon för ett par timmar och han gick mig igenom hur man gör en sida av det i OneCNC, gjorde jag den andra, och den del som blev bra ... och det var verkligen början. Att bli av med den andra CAD / CAM-system och byta till OneCNC verkligen tog mig bort från att vara en liten tid, mamma och pop jobbet butik, det bokstavligen var vändpunkten. När vi gjorde investeringen i OneCNC, det verkligen sätta mig i ligan med de stora spelarna. När jag jobbade med ortopedi företaget, hade jag erfarenhet av Unigraphics och jag blev ganska förvånad över hur nära det $ 3500,00 paket, på den tiden, fick mig att UG som var nära till $ 50,000.00 för allt vi behövde. Ärligt talat, hade det inte allt UG haft i form av några high end modellering och blå utskriftsmöjligheterna, men jag behövde inte det. Jag är inte en blå tryckeri, jag är en mekanisk verkstad. OneCNC gjorde allt jag behövde det för att göra väldigt snyggt och väldigt exakt.

Majoriteten av mina kunder är ortopediska företag, universitet medicin och Dentistry av New Jersey Ortopedi och Dental avdelningar. Just nu gör vi en hel del delar med komplexa konturer dvs knän, höfter, mussla formar skal, prime fixturer skal för höfter, etc.

precise_components_2

Fram till förra året hade vi varit en prototyp shop-inte mycket hög produktion. En av våra nya kunder hade många höga mängd arbetstillfällen. OneCNC har verkligen hjälpt i övergången från prototyper till stor mängd jobb. Jag har inte hittat en del men att OneCNC inte kunde hantera när det gäller design och verktyg väg generation.

Till exempel hade jag en del som krävs handarbete, vilket jag inte gör här på min anläggning, det var en bra IGES fil som jag hade inga problem med inom OneCNC.

Jag skickade över filen till en EDM butik som använder MasterCAM, och de kunde inte ens öppna den, jag var tvungen att skicka dem blå utskrifter. Och här har jag fått och programmerat många av denna kunds filer med OneCNC utan problem.

I allt, är den ursprungliga lilla butiken kör nu 4 Haas Mills, 1 Kitamura, 2 Milltronics, och 5 manuella maskiner, med nya maskiner på beställning. Jag har uppgraderat till varje OneCNC version som har släppts, och nyligen lagt till nya XR2 4th Axelmodul till min XR2 Mill Expert systemet. Under fem års ägande och användning, har låt OneCNC mig aldrig ner.

Harry Benedikt
Exakta komponenter och verktygskonstruktion, Inc.
201 Charles Street
Hackensack, NJ 07601
Shop 201) 342-9556
Fax: (201) 342-6568

WMS Enterprises Inc

WMS Enterprises, Inc

"OneCNC har räddat mitt bacon på mer än ett tillfälle. Jag tog på ett jobb från en kund som involverade importera flera IGES-filer. Programtillverkaren jag var med på den tiden sade deras senaste versionen inte bara skulle importera filerna, utan också skulle generera kod -!.. inga problem, STORT PROBLEM Kom att ta reda på det skulle ha tagit bokstavligen månader att producera verktygsbanor jag hörde om OneCNC på en anslagstavla och hämtat demo Det importerade dem som fasta ämnen, kunde använda modellerna precis som de importerades "

"Jag har verkligen förvånad över hur snabbt och enkelt det är att skapa en del eller importera en fil i OneCNC Det är mycket enkelt att använda -. Allt är la ut i ett lätt att följa sätt och du kan anpassa skärmen till din böjelse med snabbtangenter och verktygsfält. "

"Koden OneCNC genererar är Jigg gratis och mycket kraftfullt Du väljer hur du vill att maskinen modellen, väljer dina verktyg, definiera vad du vill maskin, låt OneCNC gå till jobbet -.! Lätt som en plätt"

wms_4

"Så för att få funktionen att simulera skärande delen är av denna värld - du kan faktiskt avsnitt någon del av modellen och se slutresultatet."

"OneCNC är extremt stabil och kodgenerering är pålitlig -! Inga överraskningar här"

wms_5

"Om du letar efter en enkel att lära sig, lätt att använda, kraftfull, prisvärd CADCAM-system, bör du titta på OneCNC - du kommer inte bli besviken!"

wms_partperson

Ward Staniforth
WMS Enterprises, Inc.

Kategorier

Arkiv

OneCNC uppdateringar

Hålla sig uppdaterad

Anmäl dig via e-post eller annan media för att hålla dig uppdaterad med viktiga nyheter och evenemang och viktiga produktuppdateringar.

Social

OneCNC Community App

Get it on Google Play