OneCNC Italien Ställer ut på Samumetal 2014

samumetal_2

OneCNC Italien ställde ut på senaste Samumetal handeln visar 29 januari - 2 Februari 2014.

Samumetal var den 17: e utställning och höll i Fiera di Pordenone, Pordenone, Italien

Samumetal är en mässa från verktyg och tekniksektorn av metalltillverkning. Utställningen är i huvudsak av maskiner och plastmaterial och erbjöd stor synlighet för tillverkarna att se den senaste tekniken för utformning skapande och även tillverkningsprocesserna.

samumetal_1

Som en del av strategin för marknadsföring OneCNC till hela Europa OneCNC Italien ställde ut på Samumetal.

För en på plats eller on-line demonstration av OneCNC kontakt OneCNC Italien

OneCNC Italien
Via Bassano del Grappa, 48 / G
36030 Sarcedo (VI)
Italien
ph: + 39 393 438 3373
www.onecnc.it

Bästa någonsin EMO OneCNC Tyskland

Onecnc_emo_2011_1

EMO 2011 var den bästa OneCNC Tyskland, med en hög grad av fasta order och besökare för en stark försäljningstillfällen. EMO 2011 var den fjärde i rad som OneCNC Tyskland har ställt ut i Hannover och Milano visar. Arrangörer uppgivit att närvaron av mer än 140.000, som har lämnats av potentiella kunder tillgängliga för ett stort källa.

OneCNC anser att deltagandet i EMO i Hannover erbjuder en ryggrad för hela Europa att bygga upp försäljningen med en eventuell avknoppning globalt. Verktygsmaskiner verkade också att få köpa maskiner under mässan i full gång och positiva kommentarer från vissa kunder. OneCNC presenterar den senaste CAD / CAM-lösningar för en mängd potentiella kunder.

OneCNC är en känd produkt linje i CAD / CAM-arena känd för kvaliteten på produkter som erbjuds till mycket konkurrenskraftiga priser. OneCNC är så avancerad effektivitet i bygg-området och produkterna är fria från eventuella ytterligare underhållskostnader och ger en solid acceptans av europeiska kunder.

Funktioner såsom beprövade HS Machining funktioner som ingår som en del av de vanliga funktionerna utan extra kostnad. Utställningen i Hannover, Tyskland, beskriver OneCNC som den viktigaste internationella mötesplats för CAD / CAM metallbearbetning och komplett sortiment av produkter lades till ett stort antal nya potentiella kunder på prov.

OneCNC Personalen har också haft möte med många befintliga kunder från hela världen som deltog i showen. OneCNC Tyskland hade också representanter från handen Benelux Storbritannien och Italien australiska kontor.

För information om OneCNC presenterade produkter på Hannover:

OneCNC Tyskland >>>

Kategorier

Arkiv

OneCNC uppdateringar

Hålla sig uppdaterad

Anmäl dig via e-post eller annan media för att hålla dig uppdaterad med viktiga nyheter och evenemang och viktiga produktuppdateringar.

Social

OneCNC Community App

Get it on Google Play