OneCNC finnas hos EMO 5-10 oktober, 2009

OneCNC återigen investera i framtiden genom att delta i världens främsta Show Machine Tool och årets EMO i Milano Italien 5-10 oktober 2009. Detta är en utställning av mamoth storlek med 2000 utställare från 45 länder och 180.000 m2 utställning golvyta.

OneCNC kommer att visa hela skalan av CAD-CAM lösningar för tillverkningsindustrin komplett plus en förhandsvisning av ännu inte släppt nya 5 axliga simultana bearbetning funktioner.

OneCNC kommer att vara på EMO 2009 i Stand B21 Hall 9, och välkomnar alla användare som kommer att närvara denna show anteckna vår monter i hall 9 och besöka oss.

OneCNC Personal från Tyskland, Australien och OneCNC Italien kommer att vara där för att presentera produkter och att förhandsgranska de nya 5 axliga strategier.

Av särskilt intresse blir OneCNC HS bearbetning. Denna mycket effektiv metod för avlägsnande av metall får särskilt intresse eftersom det ingår som standard i alla versioner av OneCNC fräs programvara utan extra kostnad.

OneCNC användare är glada att lära sig nyttan av en genomsnittlig 50% effektivitetsökning utan kostnaden för ytterligare moduler eller dyrare programvara och allt detta utan att de årliga underhållskostnader.

Italienska Språk information om Youtube.

EMO Milano 2009

English Language EMO 2009 webblänk.

EMO Milano 2009

OneCNC Benelux expanderar

OneCNC Benelux flyttar till nytt kontor och utökar närvaron i Nederländerna.

OneCNC Benelux omfattar områdena Nederländerna, Luxemburg och Belgien och har stadigt ökat under de senaste 2 åren.

Benelux

Flytten blev nödvändigt att ge utökade möjligheter för utbildning av demonstrationer och möten.

Neil_day_2

Neil Day som har haft många års erfarenhet av tillämpningen av CNC-maskiner leder OneCNC Benelux team och kan hittas på följande kontaktadress.

Nya kontaktuppgifter är:

OneCNC Benelux
Mierloseweg 40
5666 KA Geldrop
Nederländerna

tel: 040 2266212
Fax: 040 2240794

OneCNC Ny Produktbroschyr

OneCNC har släppt en ny produkt broschyr. OneCNC utveckling har ökat för att spegla den stora efterfrågan på bolagets produkter därför dokumentationen har förbättrats i takt med denna ökning.

Broschyren omfattar alla OneCNC CAD-CAM-produkter tillsammans med deras individuella förmåga.

Brochure_blow

Kontakta din lokala OneCNC säljkontor för att få denna broschyr.

OneCNC Kontakter:

Ladda ner broschyren här: