OneCNCXP 5,46

OneCNC-XP 5.46 släpps om du behöver det efter att ha läst detaljerna.

Den enda funktionen modifieras i denna uppdatering är det Stegvis inställning av inlägget.

Om du gillar nästan alla andra använder OneCNC använder absolut programmering uppdateringen inte behövs.
Men av säkerhetsskäl rekommenderar vi att du installerar den.

Notera:
För säkerhets skull rekommenderar vi inte att du använder inkrementell automatisk programmering när som helst om du inte har en styrenhet som inte har absolut programmering.

Den främsta orsaken till detta är mycket svårt att säkert starta ett program för en och på många maskiner det kan leda till dimensionella problem i 3D delar speciellt.