OneCNC Series Uppdateringar

Det här är en historia av alla OneCNC uppdateringar.

Du kan märka ibland kan det finnas ett hopp i versionsnummer.

Detta beror på intensiv och fortlöpande interna tester där vi noggrant testa versioner innan du släpper beprövade funktionsuppdateringar.


För att ladda ner uppdateringar, se vår OneCNC Uppdateringar sidan.

OneCNCXR 6,38

Uppdatering 6.38 släpptes 19 April 2005

Den här uppdateringen gäller endast OneCNCXR svarv och OneCNCXR Profiler

Det finns inget behov av uppdateringar för andra programversioner, eftersom det inte finns några förändringar sedan 6,36 även om alla versioner bär nu 6.38 versionsnummer.

Alla andra än profiler och svarv produkter är aktuella på version 6.36

OneCNCXR Profiler och OneCNCXR Express viktig uppdatering

Det fanns en justering för den automatiska förskjutningsfunktionen för att korrigera olikheter av importerade profiler där start-och slutpunkter inte sekvenserade korrekt i filerna. OneCNCXR har nu automatisk logik för att korrigera detta. Detta är en viktig uppdatering och bör omedelbart uppdateras för Profiler användare.

OneCNCXR Lathe Professional och Express

En smärre korrigering gjordes i cykeln grov med avsluta förhandsvisning för att bättre exakt visa endast i förhandsgranskningen.

Läs mer ...

OneCNCXR 6,36

Uppdatering 6.36 släpptes 10 Februari 2005

Help Files

OneCNCXR Lathe Professional och Express

En viktig uppdatering:

Vissa justeringar gjordes till svängen ansikte grov funktion vid användning av cykel och cykel finish. Detta är en viktig uppdatering för svarvanvändare.

OneCNCXR Profiler Professionella och Express-versionerna.

En viktig uppdatering:

En justering gjordes sågspåret tillämpas av maskinstyrningen. Även om vi inser att de flesta användare använder den automatiska skärbredd offset whe OneCNC förskjutningar för sågspåret automatiskt men OneCNC har metoder för atdding sågspåret med hjälp av maskinstyrning. Th tillämpar G41 eller G42 i profilerna SY att sågspåret appliceras med en inställning på maskinstyrning. Denna justering fixerar situation där G41/42 inte matas ut.

Läs mer ...

OneCNCXR 6,35

Uppdatering 6.35 släppt 7 februari 2005

Vi har släppt en ny uppdatering i samband med lanseringen av OneCNCXR Profiler och OneCNCXR svarv.

Uppdaterat funktionalitet som ingår i denna uppdatering är följande.

Det har varit ett stort gränssnitt för alla programversioner.

OneCNCXR Mill Expert
OneCNCXR Mill Professional
OneCNCXR Mill Advantage
OneCNCXR Mill Express
OneCNCXR Lathe Professional
OneCNCXR Lathe Express
OneCNCXR Profiler Professional
OneCNCXR Profiler Express
OneCNCXR Solid Skaparen

Alla dessa versioner har nu en gemensam fil sytem som gör till exempel en del som ska modelleras i OneCNCXR Solid Skaparen sedan använda något av OneCNCXR Mill programvaran till CAM modellen. Ett annat exempel är att du kan designa och modellera del i OneCNCXR Expert utföra alla fräsning i CAM och sedan skicka filen till svarven för att ha någon svarv CAM utförs där. Rollen kan vändas om du har OneCNCXR svarv Professional som också har fasta skapelse.

Translator Uppdateringar

Översättarna har modifierats för att hantera uptodate versioner av modellbyggare i 2005-serien Solidworks och andra.

Borrfunktioner

Borr funktioner har ändrats för att hantera borra över eller under arbetsskiftet Z 0.0 positioner.

Fräsning Profil

Den Milling profilen justerades för att hantera minut bågar i maskinen offset koden.

Andra justeringar

Ett flertal justeringar gjordes till CAD och CAM på grund av situationer som vi har hittat i vår rigorös kvalitetskontroll testa allt en liten karaktär och är inte särskilt anges.

Ökad prestanda

På grund av detta kommer du att finna ökad prestanda i en del av bearbetnings funktionalitet och även en del av de modelleringsfunktioner inklusive filé sammanslagning och display.

Fil Kompatibilitet med earlies versioner

CAM-filer från 6.35 inte är bakåtkompatibla med tidigare versioner. Detta påverkar inte CAD-sektionen så om du laddar en 6.35 XFA in i en tidigare version NCManager informationen måste skapas. Tidigare version XFA filer är kompatibla i 6.53. Framåt kompatibilitet bibehålls men inte bakåt.

Help Files

Det har varit en massiv uppdatering av OneCNCXR hjälpfiler som har uppdaterats för att återspegla de tillägg och korrigeringar som gjorts sedan lanseringen av XR-serien.

Nya drivrutiner sre installeras automatiskt

Senaste Windows-dongle drivrutiner har inkluderats för att hantera Windows XP Professional Service Pack 2, som har skapat några isolerade dongle problem speciellt på Athalon 64 pc

Läs mer ...