OneCNC Series Uppdateringar

Det här är en historia av alla OneCNC uppdateringar.

Du kan märka ibland kan det finnas ett hopp i versionsnummer.

Detta beror på intensiv och fortlöpande interna tester där vi noggrant testa versioner innan du släpper beprövade funktionsuppdateringar.

För att ladda ner uppdateringar, se vår OneCNC Uppdateringar sidan.

OneCNCXR4 20,60

Gäller för OneCNCXR4 Expert

Justeringar gjordes i den utsträckning ytan funktion att hjälpa till att ta emot importerade dåligt konstruerade ytor

Gäller för alla versioner på OneCNCXR4

Justeringar gjordes för att tillåta användning av en redan vald vägkorsning när du flyttar enheter.

Läs mer ...

OneCNCXR4 20,59

Gäller för alla versioner av OneCNCXR4

VIKTIG UPPDATERING Alla användare av OneCNCXR4

Viktiga ändringar har gjorts till sparfunktion för att lösa vissa tekniska frågor som förekommer i de olika Windows-operativsystem som OneCNC stöder.

Ny funktionalitet för OneCNCXR4 Mill Expert

Fyra nya modelleringsfunktioner har lagts till OneCNCXR4 Mill Expert

.

Dessa är alla verktyg genom allmän begäran främst från våra Mould tillverkare användare.

Verktygen är ganska självförklarande.

1. Ta hål eller ficka
Detta tar bort helt hålet eller fickan, så att användaren kan sätta en ny i ett annat rum eller annan storlek etc.

2. Förläng en yta
Detta är ett praktiskt verktyg för många användningsområden i modellering eller maskinbearbetning. Klicka bara på kanten av ytan och det kommer att förlängas med den nominerade beloppet med samma kontinuitet som ytan utvidgas.

3. Un-trim en yta
Detta bara un-trimmar yta tillbaka till den ursprungliga ytan möjliggör hål som skall stansas eller fickor som ska stängas etc.

4. Skapa skärnings geometri
Gör exakt som beskrivs, kommer det att skapa korsande geometri mellan två modeller etc.

Dessa nya funktioner är just nu standard för funktionalitet i OneCNCXR4 Mill Expert.

Läs mer ...

OneCNCXR4 20,58

Gäller för alla fräs versioner av OneCNCXR4

Ny funktionalitet:

HS Pocket Rough

OneCNC HS Sänka öppen och sluten nu automatiskt optimeras och trimmad så när du använder den tillsammans med resten grovbearbetning det tar bort allt möjligt att lämna minimalt med resor för resten grovbearbetning för att slutföra. Tillsammans med denna båge utstationering automatiskt används för kod storleksminskning vilket resulterar i snabbare minskning av bearbetningsminne och den ökade hastigheten på DNC om utnyttjad.

HS 3D Z Level Grovbearbetning

OneCNC HS Z nivå grovbearbetning har optimerats och trimmad att använda båge utstationering i enlighet med den inställda ytbearbetning tolerans och avstämd för att minimera resten grovbearbetning om de används tillsammans med Z-nivå grovbearbetning. Tillsammans med denna båge utstationering automatiskt används för kod storleksminskning vilket resulterar i snabbare minskning av bearbetningsminne och den ökade hastigheten på DNC om utnyttjad.

Z Level efterbehandling

OneCNC Z nivå efterbehandling har optimerats för att använda båge utstationering i enlighet med inställningen för bearbetningstolerans. Detta hjälper nu i optimering av bearbetningshastighet samt DNC ​​hastighet där utnyttjas liksom minskningen av kod och minneskrav.