OneCNC Series Uppdateringar

Det här är en historia av alla OneCNC uppdateringar.

Du kan märka ibland kan det finnas ett hopp i versionsnummer.

Detta beror på intensiv och fortlöpande interna tester där vi noggrant testa versioner innan du släpper beprövade funktionsuppdateringar.

För att ladda ner uppdateringar, se vår OneCNC Uppdateringar sidan.

OneCNCXR5 30,89

Det är dessa ändringar OneCNCXR5 i version 30.89

Det fanns rapporter som skickats in av Solidworks-filer som inte importerar på vissa datorer och på andra var det importerande bra. Detta berodde på SW registrering på någon PS-talet och den här versionen korrigerar denna registrering.

Japanese Version

Den japanska versionen installeras nu lokaliserad japanska versionen hjälpfiler.

Italienska Version

Den italienska versionen installeras nu den lokaliserade italienska språkversionen hjälpfiler.

Material inställning i Fräs Versioner

Vi hade fått vidarebefordrade rapporter om att materialvalet inte klibbar med vissa inställningar som involverar mall / favorit / biblioteks kombinationer. Denna funktion har justerats för att stanna på den valda tills ändras till ett annat material.

Läs mer ...

OneCNCXR5 30,86

Dessa ändringar OneCNCXR5

5 Axis Inverse Feed

Det fanns en rapport skickas in av NC-block av invers foder som saknades inversen foder.

Arbetsblad

Det rapporterades i veckan att det fanns ett problem med textformat av jobbet arket. Vid undersökningen konstaterades att PDF-formatet hade förändrats vilket korrigerades och återställning i denna uppdatering.

Läs mer ...

OneCNCXR5 30,85

Dessa är ytterligare funktioner och tillägg till OneCNCXR5

Solidworks 2013

Solidworks har uppdaterats för att hantera Solidworks 2013 filer. Solidworks hålla ändra deras filformat varje år som kräver att användarna att uppgradera mjukvaran. I sin tur OneCNC strävar efter att hänga med den senaste filen hantering med den senaste versionen av OneCNC. Denna uppdatering har nu möjlighet att importera Solidworks 2013 filer.

Paraolid Import

Parasolid import har förbättrats för att hjälpa till att hantera dåliga Parasolid filer.

Z kopieringsfunktion.

En ny funktion läggs till OneCNCXR5 att täcka missade funktionalitet för att kopiera flera filer i Z. En skalfaktor har också lagt till denna funktion.