OneCNCXR6 40,59

OneCNCXR6 Version 40,59 har släppts och finns i uppdateringsservern.

Denna version har följande uppdateringar:

Förändringar i OneCNC Mill Versioner

Spara av Standard Axis i OneCNCXR6 Mill Egenskaper

Nu när en användare i kvarnsystem sätter en axel för CAM såsom 5 axel positions det sparas automatiskt i filen.

Detta möjliggör när åter öppnar samma fil igen det kommer att fortfarande inställd på 5 axeln positionering som ställts in av användaren.

Filen kommer alltid senast uppsättning av användaren.

När användaren öppnar en ny fil kommer sättas tillbaka till standardinställningen som anges i fastigheterna inställning som visas i den här dialogrutan.

Vid installation av en ny programvara som kommer att sättas till standard 3 axel som visas i den här dialogrutan.

Användarna behöver inte ändra standardinställningen om de använder mestadels 3 axel.

Om en användare har en 5 axel positions maskin och alltid använder 5 axel positions han kunde ändra standardvärdet till 5 axel positions så även nya filer skulle öppna satt till 5 axel positions.

Detta har varit en populär begäran av användarna under stödlinjen och har nämnts i forumet.

Denna automatiserade metod bör hjälpa eftersom om de inte har anledning att ställa in standard annorlunda ingen ytterligare interaktion krävs och filen kommer alltid att vara som tidigare ställts in av användaren.

Användaren behöver bara komma ihåg att ställa in axeln som krävs vid start CAM funktionen.

properties42

Förändringar i OneCNC Lathe Versioner

Spara av Standard Axis i OneCNCXR6 Lathe Egenskaper

Nu när en användare i svarven system sätter en axel för CAM såsom y-axeln position det sparas automatiskt i filen.

Detta gör det möjligt för när återuppta samma fil igen kommer det att fortfarande inställd på y-axeln som anges av användaren.

Filen kommer alltid senast uppsättning av användaren.

När användaren öppnar en ny fil kommer sättas tillbaka till standardinställningen som anges i fastigheterna inställning som visas i den här dialogrutan.

Vid installation av en ny programvara som kommer att sättas till standard C-axel som visas i den här dialogrutan.

Användarna behöver inte ändra standardinställningen om de använder mestadels 3 axel.

Detta har varit en populär begäran av användarna under stödlinjen och har nämnts i forumet.

Denna automatiserade metod bör hjälpa eftersom om de inte har anledning att ställa in standard annorlunda ingen ytterligare interaktion krävs och filen kommer alltid att vara som tidigare ställts in av användaren.

Användaren behöver bara komma ihåg att ställa in axeln som krävs vid start CAM funktionen.

properties5

OneCNCXR6 Svarv (alla versioner)

Vid användning av svarvverktyg såsom knapp spets stilar simuleringen har uppdaterats.

Vi har gjort ändringar i svarven simulering för att bättre representera vad som händer när du använder en knapp typ stil verktyg när du använder G41 G42 förskjutningar i kontrollen.

Vid bearbetning av en del som denna skivbox remskiva som detta exempel Bilden visar vissa användare kanske inte inser de problem som är förknippade med den här typen av verktyg om korrekta uppgifter inte används.

När baksidan av verktyget används för faktisk skärning som också gäller för alla verktyg och använda den bakre kanten av verktyget är det mycket viktigt att information om verktygen har skrivits in korrekt.

Det beror på om användaren är bara att ställa in verktygskompense till ledande tangenten kanten och tangerar diameter kant spetsradien är mycket viktigt.

Förr i tiden var det väntat erfarna användare att använda sin tur ansikte automatisk inställning för att se simulerade resultat.

Simuleringen nu kommer att återspegla den korrekta simulering av verktyget med hjälp av G41 / G42 förskjutning ger information om verktyget är korrekt in på detaljer verktygs.

Det är inte alltid förstått vikten av att ha rätt vinklade av verktyget och eller radien av spetsen. Om baksidan av verktyget också skära eller profilering enligt detta exempel om verktyget inte korrigera den del som inte kommer att vara korrekt. Det är inte möjligt att ändra spetsradien såvida programmet inte görs lämpliga.

sheave

Denna nästa bild visar vikten av rätt information om en avslutande verktyg där den använder också den bakre kanten för efterbehandling.

tapertest

Förändringar i Trådgnistning Express version

Installera
Ändringar gjordes till OneCNCXR6 Installera för att installera tillämplig exempelfiler och inlägg.

Förändringar i alla versioner

Språk:
Ytterligare översättning avslutades för vissa språk.

Hjälp fil:

Hjälpfiler har uppdaterats för alla versioner inklusive den senaste Standard Axis sparfunktion.

OneCNCXR6 hjälpfiler bör vara den första platsen att söka när du letar efter några detaljer om programfunktioner.

properties2

Den OneCNCXR6 version 40,59 är nu tillgänglig i uppdateringsserver för alla licensierade användare.

Läs mer ...

OneCNCXR6 40,52

OneCNCXR6 version 40.52 har släppts och finns i uppdateringsservern.

Windows 10

Windows 10 att släppas >>>

Microsoft kommer snart att släppa Windows 10. Microsoft har meddelat att uppgraderingen skulle vara fri att befintliga licenser av Windows därför tror vi att det kan vara en populär uppgradering.

OneCNC har testat och den senaste OneCNCXR6 40.52 har mycket bra känsla och och funktionalitet i den senaste Windows 10.

OneCNC officiella tester i Windows Teknisk versioner som OneCNCXR6 40.52 är bra att gå när Windows 10 är släppt.

Windows 10 Teknisk testversioner är tillgängliga för användarna, men Microsoft rekommenderar inte att du ändrar tills den slutliga utgåvan som sägs vara tillgängliga 29 juli

Språk

Nya språk uppdateringar ingick för alla de medföljande översättningar.

Hjälpfiler

De engelska hjälpfiler har uppdaterats för alla produkter

Den här uppdateringen är ganska omfattande och inkluderar alla produkter från Mill svarv tråd och Profiler.

Nya japanska lokaliserade uppdaterade hjälpfilen har lagts till den japanska installera.

Översättare

Import av Solidworks Steg IGES och Rhino har alla uppdaterats för att inkludera förändringar från kundrapporter och de senaste versionerna av olika CAD inklusive Solidworks.

Simulering

Vissa ändringar har gjorts för att bättre simulera några verktyg inklusive koniska pinnfräsar.

3D CAM verktygsväg

Några fall av verktygsbanan beräkning har ytterligare optimerats för att bistå i beräkningstid inklusive 5 axel samtidigt.

Detta är nu tillgänglig i OneCNC uppdateringsserver.

Läs mer ...

OneCNCXR6 40,50

Vi har släppt OneCNCXR6 Version uppdatering 40.50 för alla OneCNCXR6 produkter.

Detta är en ganska omfattande uppdatering och vi är säker på att många användare kommer att vara nöjd med Solidworks uppdaterade import för SW 2015

Detta finns nu i uppdateringsservern.

De största posterna i denna ganska stor uppdatering är:

Stöd för Solidworks 2015 fil import

OneCNCXR6 kan nu importera Solidworks 2015 versionsfiler.

Nya Hjälpinformation Additions

Nya tillägg Hjälp fil som representerar de förändringar som har gjorts nyligen till kvarn men lite extra explanitary stöd i andra områden, bland annat 4 axel Wire EDM

OneCNCXR6 Lathe förutom gängverktyget inlägg

De gängcykler för svarv gäng har uppdaterats med tillägg av två nya variabler för att rymma skillnaderna i Siemens gängcykel metod.

OneCNCXR6 svarv profilfunktionen har uppdaterats. Eftersom delar är ofta cylindriska det finns åtminstone en söm. Om det råkade vara att sömmen var på samma plan som den profil som utvinns fanns möjlighet till 2 profiler en från varje kant av sömmen.

OneCNCXR6 40.50 hade lagt logik för att hjälpa till att förhindra att få 2 profiler ..

Det finns vissa korrigeringar i OneCNCXR6 svarv främst till inches läget att göra med avsked, spårstickning, simulering, baksida tomt.

OneCNCXR6 Svarv B Axis modul Funktionalitet

Denna modul omfattar nu underskuren bearbetning liknar Mill Expert skred

OneCNCXR6 Alla versioner Språk

Ny uppdatering för dansk version språk

Ny uppdatering för koreanska versionen språk

Ny uppdatering för franska Version språk

Ny uppdatering för italiensk version språk

Ny uppdatering för japansk version språk

Ny uppdatering för holländsk version språk

Ny uppdatering för tysk version språk

DXF DWG Import

DXF och DWG import har haft stora justeringar Autodesk polyline import.

Importen nu bättre handtag polyline direkt till båge geometri.

Stor uppdatering i 5 Axis Machining

Detta gäller endast de fem axeln samtidigt lagt modul i OneCNCXR6 Mill Expert version.This nya inställningen har en stor inverkan på hur 5 axeln Z nivå efterbehandling tillämpas.

Det finns nu en extra inställning för verktygsstyrning. för en mot centrum inställning.

towards centre

Denna inställning styr hur verktyget riktas runt modellen och är mer specifikt används främst för delar av en cylindrisk form.

Omfattande praktiska tester har visat att den kan ge en förbättrad yta av dessa de olika typerna.

Här är ett exempel på en av våra testmodeller som används för att testa denna nya funktionalitet

towards centre model

I grund och botten standard och tidigare metoden var normalt att endast ytan men detta läggas metod är mot rotationscentrum runt den del.

Med den här inställningen OneCNC är inställd för att hitta sin egen centrum av modellen automatiskt och användarinmatning krävs inte

Fräsen trots riktad till centrum rör sig fortfarande när det krävs för att rensa läget.

Vi har publicerat en film på en färdig del använder den här inställningen och du kan se resultatet av denna unika stil verktygsbanor som ger en extremt hög finish på den del

Här är en bild på en av våra bearbetade moduler bearbetas på vår Hermle 5 axel simultan maskin

Jämnheten av driften av maskinen och hög finish som erhålls med denna nya teknik är utmärkt.

Automatiseringen är allt styrs automatiskt från en enkel inställning i dialogrutan.

Detta eliminerade den omfattande användarinmatning som skulle krävas för att åstadkomma lika finish.

Denna nya funktion inte på något sätt ersätta den tidigare funktion eftersom båda har sina unika fördelar beroende på formen av den del som skall bearbetas.

5axis around centre

New Mill Traditionell Pocket Funktionalitet.

Traditionell ficka hade haft stor uppdatering till CHAI rörelser för att förbättra noggrannheten i djupet kosmetiska utseendet på den färdiga verktygsbanan.

Här är en bild av vad vissa användare kallar en wriggly mask av den sekundära skärrörelsen mellan varje spiral av verktygsbanan.

Detta har varit ett rapporterat problem som vissa användare både dimensionellt och kosmetiska skäl.

Worm

Denna andra bilden visar den nu färdiga verktygsbanan utan sekundärskär masken.

no worm

OneCNCXR6 version 40.50 nu som standard mikro hissar och sedan ramper till nästa position i stället för direkt flyttar över för att eliminera den kosmetiska mask spår och assist på vissa maskiner genom att eliminera sekundär djup bearbetning detta område ..

Den här bilden visar rörelserna för att eliminera masken och den sekundära skär.

micro lift

Det finns inga inställningar som krävs för att åberopa detta som det är nu en standard inställning liknar HS stilen som också automatiskt.

Måtten på lyft och ramp åtgärder kan automatiskt variera beroende på verktygsbanan storlekarna stil och riktningar.

Denna nya funktion gäller för alla versioner av OneCNCXR6 Mill Express Advantage Professional och Expert.

Traditionella Pocket verktygsbanan grovnivåer utförs precis som tidigare utan mikro hiss i syfte att hålla kod och rörelser till ett minimum.