OneCNCXR8 släpp 62.50

OneCNCXR8 version version 62.50

Importera modeller
Den här utgåvan inkluderade en större uppdatering av importerade modeller med Solidworks STEP IGES Parasolid SAT och VADfs. .
Den här uppdateringen hjälper till att importera modeller med problemytor.

Borrcykel
Simulering / förhandsvisning justerades för att visa G98-tillbakadragningen till snabbt plan, vilket kan ha indikerat en kollision när det inte hade skett i maskincykeln.

Drill Plunge Clearance
Det har gjorts en korrigering av borren.

Smart gräns
Användning av grov borrning har haft justering för att förhindra avslutning vid användning av smart gräns

Malprofilvinkel
Den andra dialogen för väggvinkeln använde radianer, den använder nu vinkeln.

Förhandsgranskning
Detta har korrigerats för att ta bort felmeddelanden om pappersstorlek

Mått
Dimensionsvärdet överskrevs när en radie eller gradersymbol i diameter lades till.
Dimensionslinjen var inte vinklad om externa förlängningslinjer

Konstant övergång
Detta hade några interna inställningsförändringar på grund av medföljande supportfiler.

Byt till DXF-import
Det gick inte att importera DXF-filer

Avsmalnande verktyg Vertikal
Det gjordes en ändring av den vertikala inställningen för avsmalnande verktyg

OneCNCXR8 version 62.50 är tillgänglig på OneCNC-uppdateringsservern.