OneCNCXR8 utgåva 62.81

OneCNCXR8 62.81-uppdateringen innehåller många justeringar och uppdateringar och de viktigaste anges nedan.

Bruksprofil
Vissa användare som vi märker använder borr för ett avfasningsverktyg men OneCNC gillar att använda rätt verktyg för jobbet.

Justering gjordes för profilfunktionen så att om en användare använder en borr för ett avfasningsverktyg hänger det inte.

Bruksprofil
Bruksprofilen justerades igen med väggavsmalning och kulkvarn.

Skikten
Lagerfunktionen justerades för att förhindra att dubbla lager skapades genom att redigera verktygsbanor

C Axis Face Toolpath
C Axis ansiktsverktygsvägsfunktion justerades för att se till att funktionen återställdes vid ändring till en 4 Axis full funktion.

NOTERA:

När du anger verktygsstorlekar i OneCNC-verktygsbiblioteket är det viktigt att du anger korrekta värden för att få rätt resultat i precisionsbearbetning.

Du kommer att notera att inmatning av avsmalnande verktygsdata diametern på verktyget är diametern vid spetsen av verktyget som ska matas in i verktygets diameter.

Vi visar ett exempel på en SandviK avsmalnande kulkvarn med en nominell 4mm boll men diametern i spetsen är faktiskt 3,80 mm.

Diametern 3,80 mm är den diameter som du anger i OneCNC för det här verktyget.

Lyckligtvis graverar SANDVIK diametern på verktyget.

Om verktyget inte är graverat kan du rita verktyget i OneCNC med vinklade linjer som tangenterar bollen och få diametern från OneCNC-ritningen i spetsen.

tool dimensions

OneCNCXR8 Release 62.81 är nu tillgänglig i OneCNC Update Server för alla licensierade OneCNCXR8-användare.r.