Köpa en ny PC eller laptop

Särskild anmärkning:

Detta är ett tips för användare som köper ny hårdvara speciellt bärbara datorer för att köra OneCNC.

Vi får ofta frågan vilket märke av PC eller laptop för att köpa för att köra OneCNC.

Eftersom utbudet och varumärken är så stor rekommenderar vi OneCNC installeras direkt på en minnessticka för att testa och kolla första hand. Detta är helt enkelt installeras av den normala installationsmetod men att välja minne för platsen att installera vilket gör det möjligt att testa på olika datorer.

Denna flexibilitet tester ger möjlighet att ta minne med OneCNC installerad tillsammans med din OneCNC dongle till datorn butiken och testa PC eller laptop utan att behöva installera programmet på datorn.

Anslut bara USB-minnet med OneCNC installeras i 1 USB-port och dongeln till en annan USB-port på datorn loggen på minne och köra OneCNC_Start.exe programmet för att testa datorn med exempelfilerna som ingår i proverna katalogen.

Spara filer och diskåtkomst kommer att vara långsammare med hjälp av minne men du kan enkelt testa grafik hastighet och funktionalitet helt enkelt med denna metod.