OneCNC Series Updates

Dit is een geschiedenis van alle OneCNC updates.

Je kunt merken dat er soms een sprong in versie nummers kunnen zijn.

Dit is te wijten aan de intensieve en continue interne tests waar we grondig versies te testen voordat het vrijgeven van bewezen functionele updates.

Om updates te downloaden, zie onze OneCNC Updates pagina.

OneCNCXR6 40.38

OneCNC heeft vandaag vrijgegeven OneCNCXR6 Versie 40.38 voor alle OneCNCXR6 producten.

Dit is nu beschikbaar in de OneCNC updateserver

De belangrijkste onderdelen van deze update zijn:

Talen

Updates naar alle talen vertalen.

OneCNCXR6 bevat nu de Chinese Traditionele Taal

Fixes of veranderingen

De functie Profiel oprichting in OneCNCXR6 draaibank is bijgewerkt.

Japanse versie van DNC koppeling heeft lettertype correctie gehad.

Nieuwe Help-bestand

Nieuwe Help-bestand waarin de nieuwste toevoegingen evenals vele andere bijgewerkte functies en voorbeelden bevat om het naar nu volledig OneCNCXR6 brengen.

Nieuwe Kortste Pad Feature in Frezen Versies

Deze functie wordt gebruikt voor positionele bewerkingscentra waarbij de machinebesturing niet de mogelijkheid om de kortste weg te gaan als bij het uitvoeren van een snelle beweging van de ene plaats naar de andere in positionele bewerkingscentra hebben.

Dit is vooral voor de Haas-besturing en andere besturingselementen die niet automatisch kortste pad functionaliteit hebben ..

Als we bijvoorbeeld werden het boren van een gat op 55 graden rond een as dan is de volgende stap was om een ​​gat te boren bij 5 graden rond een as van de machine kon snel helemaal rond van 55 graden naar 5 graden.

Deze nieuwe "kortste weg" instelling als actief de machine zal helpen door het plaatsen van code voor de kortste weg die is slechts 10 graden van de beweging in plaats van 50 graden.

Nieuwe Back-up Archive System.

Deze nieuwe functie controle is hier te vinden in het Help-bestand hier:

Dit is niet bedoeld om de huidige werkwijze opslaan en back-up vervangen van uw bestanden die u op dit moment gebruikt mogelijk maar dit is een systeem dat kan helpen die dat niet een systeem van het opslaan van bestanden hebben.

backup

Dit maakt ten minste een reservekopie van elk bestand per dag die wordt getoond als witte plaats van grijs weergegeven bestanden die recent de dag voor het bestand zijn hebben. Er is een maximum van 100 van de recente zodat de recente vullen de grijs oudste bestanden worden gewist.

Als de gebruiker werkt aan een bestand over meerdere dagen zal er minstens altijd een back-up voor elke dag en als ik zeggen dat er mogelijk meer grijs zijn degenen alsof ze binnen het totaal van de 100 recente bestanden.

Als een gebruiker niet wil om backups te maken of gebruik maken van het archief systeem kan worden uitgeschakeld in eigenschappen.

Het oude systeem van de auto opslaan is er nog steeds en is een aparte functie van de nieuwe back-up archief systeem.

5 Axis simultaanbewerking Nieuwe functionaliteit

De 5-assige simultane functie heeft een belangrijke upgrade gehad.

Er zijn veranderingen in:

(A) The Post

(B) De Dialog Tool

(C) De Hoek Functionaliteit

(D) Nieuwe Multi Axis Simulatiesnelheid

(A) The Post Changes

Hier zijn de veranderingen in de post:

Er is een nieuwe instelling drop-down in het tabblad multiaxis van de post

De nieuwe optie 5-assige reset heeft 3 instellingen beschikbaar

(A) Geen intrekken en geen reset-formaat

(B) Trek en invoegen reset formaat

(C) Plaats alleen gereset formaat

Bij Heidenhain 530i controle volledig continue bewerking verkregen zonder dat de machine hebben we nieuwe logica gecreëerd continue bewerking te resetten zonder de noodzaak om de machinebesturing resetten zonder enige beperking aan de rotaties.

Dit is getest op een Hermle met een Heidenhain 530i voor continubedrijf maakt het gemakkelijker voor de gebruiker omdat de operator dan weet waar de positie van de machine is te allen tijde, omdat de besturing toont alleen de 5 as 0-360 deg van de C-as.

Dit is een veel veiliger instelling als de controle over de beschikbare logica of controle altijd de kortste route.

U zult de top instelling 5 as min en 5-assige max Ik heb ingesteld op min 0 en max 360 voor een Heidenhain 530 bericht opmerken.

Dit is nieuwe functionaliteit in combinatie met de instelling op de juiste genaamd 5-assige resetoptie.

(B) De Tool Dialog Changes

Er is nu mogelijkheid om gereedschap middelpunt van de bal mes in 5 assig simultaan ingesteld, evenals de vorige instelling van puntinstelling.

Deze instelling wordt alleen gezien in OneCNC Mill Expert met 5-assige simultane functie

Deze offset instellingen keuze geldt alleen voor 5 assig simultaan.

Het dialoogvenster tool voor 5 assig simultaan heeft een nieuwe instelling voor het creëren van de toolset positie aan het hulpmiddel bal midden in plaats van de tip.

Dit kan een dramatische verbetering in het bekijken van de functie pad voorvertoning evenals de gereedschapspad terug perceel hebben.

tool

Deze instelling natuurlijk verandert de offset instelling in de machinebesturing voor de gebruiker.

Om u te helpen hebben we het toegevoegd aan het werkbriefje om de gebruiker eraan te herinneren maar het is een veilige omgeving, want als de gebruiker het niet ingesteld op de machine van de functie kort zou zijn en niet guts.

We hebben gedaan uitgebreid onderzoek en ontwikkeling hier op 5-assige en geloven dat deze instelling helpt de gebruiker om de tool pad in de voorvertoning te zien, evenals de backplot

(C) Nieuwe de Angular Controle Instellingen

Bij gebruik van de 5-assige simultane functie de hoekige dialoogvenster controle zal verschijnen in de wizard instellingen.

Dit is niet zichtbaar in uw bestaande tekeningen, maar zal uitwijzen of opnieuw geprogrammeerd met deze nieuwe functie.

De volgende wijziging van de 5-assige simultane is in de hoekige controle mogelijkheid.

tool

Hier is nog een foto van hetzelfde dialoogvenster met een andere hoek voorkeursinstelling

Als de hoek wordt gewijzigd of instellen van de functie en de houder wordt dynamisch bijgewerkt en tonen de ingestelde hoek.

tool

Deze nieuwe hoekige controle die we in ontwikkeling en testen hebben gevonden tot zeer goed voor een soepeler werking van de machine en nog vloeiendere simulatie in OneCNC zijn.

Er is geen verandering met de Entry Style op dit punt dat het de hoogste instelling in dit dialoogvenster, maar de nieuwe 5-assige preferance Hoek is een nieuwe ontwikkeling. Dit heeft nog steeds dezelfde auto tilt het vermogen als de vorige met een instelling, maar geeft nieuwe controle-mogelijkheid ook.

Er zijn 3 instellingen in 5-as Hoek Voorkeur

(A) Dynamic

De instelling dynamc is hoe OneCNC 5 as voorafgaand aan deze versie 40.31 gewerkt. Dit werkt alleen door botsing controle te zorgen dat de tool, houder en het hoofd wist.

tool

(B) Preferred Hoek

De hoek instelling voorkeur gehoorzaamt aan de set hoek, tenzij het ​​een gebied waar deze gewenste kijkhoek is niet geschikt tegenkomt.

Zoals deze hoek veranderen dynamisch tonen de houder en wordt de in het dialoogvenster hoek om gebruikers te helpen de juiste hoek gebruiken.

Als voorbeeld als je bewerking een verticale staande cilindervorm in de 5 assen met 5 assen Z-afwerking met een voorkeurs hoek van bijvoorbeeld 45 graden blijft hij een constante hoek van 45 graden de hele operatie.

Dit zorgt voor een zeer gladde machinebesturing en een uitstekende afwerking.

Dit verbetert ook de OneCNC simulatie gladheid te wijten aan minder hoek flippen.

(C) Auto Hoek

Deze instelling maakt het programma functie waarbij de hoek op een automatische hoek die het gevolg is van de verwerking van de verzochte instellingen.

OneCNC gebruikt vervolgens deze hoek voor het proces en een snelle blik in de preview zal je laten zien wat het heeft ingesteld.

(D) Nieuwe Multi Axis Simulatie Speed

De simulatie van multi-as simulatie vindt u simulatie van meerassige opvallen is nu veel sneller.

Om het beste uit deze multi-core PC te krijgen met Windows 7 64 Bit of later hebben we verder geoptimaliseerd de simulatie te gebruiken waar mogelijk multi-threading en multi-core om te helpen met de simulatie snelheid.

U kunt ook merken met de nieuwe 5-assige simulatietool hoek controle wanneer deze wordt gebruikt als een geprefereerde hoek dat het een veel vloeiender beweging van de machine en ook een veel soepeler simulatie die ook helpt bij simulatie snelheid kan maken.

Lees meer ...

OneCNCXR6 40.26

OneCNCXR6 update Versie 40.26 is uitgebracht en is nu beschikbaar in de update-server

OneCNC heeft een nieuwe functie toegevoegd in deze update voor Traditionele Pocketing

Deze functie is vervangen door een nieuwe Traditionele Pocket functie die nu zorgt voor een echte efficiëntie boost voor gebruikers die deze eis hebben .. Deze functie maakt het nu mogelijk voor de functie stap over te zetten tot 95% van de diameter van het gereedschap om deze nieuwe te bieden efficiency.This dramatische toename dekking tot 95% werd ontwikkeld door vele gebruikers verzoeken voor een hogere efficiëntie in de traditionele zak functie. De functie is even eenvoudig als voorheen gebruiken met het enige verschil dat de gebruiker nu gebruik van deze nieuwe technologie kan het verhogen van de overstap bedrag vereist ..

Dit is een video toont het vermogen van de nieuwe functionaliteit van de traditionele Pocket functie.

Deze nieuwe functionaliteit is beschikbaar in alle OneCNCXR6 Mill versies en is nu beschikbaar om te downloaden en te gebruiken.

Lees meer ...

OneCNCXR6 40.24

OneCNCXR6 update versie 40.24 is uitgebracht en is nu beschikbaar in de update-server.

Er zijn nogal wat veranderingen en updates in tis versie te wijten aan de complexiteit van het ondersteunen van zo veel besturingssystemen waaronder 32 bit en 64 bit

Ondersteuning voor GUI 768 pixels hoogte.

Er waren veel meer aanpassingen nodig OneCNCXR6 volledig compatibel met dit GUI pixel hoogte te maken. Dit werk is nu voltooid en tenzij je daadwerkelijk installeert OneCNC en het gebruik ervan op een scherm beperkt tot 768 pixels zou je het verschil niet zien, omdat het automatisch opnieuw configureert in grootte aan die resolutie passen.

Wizard boor Functie

Er waren aanpassingen gemaakt zodat boorcycli van OneCNCXR5 zijn nu volledig compatibel in OneCNCXR6
Deze veranderingen waren noodzakelijk in het geval het bestand is gemaakt in de eerdere versie en om wat voor reden bewerkt in de latere versie.
Dit was omdat OneCNCXR6 herkent nu het materiaal top terwijl vroeger was dat niet het geval.

Multi Axis Drilling
Er waren aanpassingen van de Multi Axis boorcycli ze compatibel zijn met bestanden die eerder gemaakt in eerdere versies van OneCNC en nu het bewerken van het bestand in OneCNCXR6 te maken.

Open Pocket Functie
De open zak van grenzen werd gewijzigd zoals in sommige gevallen in sommige besturingssystemen het dialoogvenster zak afwerking liet zien toen het niet zo moest zijn.

In open zak profileert de finish indien nodig worden afzonderlijk geselecteerd.

HS Z Level voorbewerken
De HS Z niveau ruwe functie aditional guts veiligheid aanpassingen moesten vanwege nu met de mogelijkheid voor het controleren van botsingen.

De Afdeling Functie
De sectie add om screen functie heeft de entiteiten geoptimaliseerd om de uitgang entiteiten bij het toevoegen van de entiteiten om het scherm voor verder gebruik te minimaliseren gehad ..

Draaibank Turn Gezicht Functie
Er was een aanpassing en verbetering in draaibank Turn en Vlakdraaien aan de achterzijde of het naderen van het deel van de uit de klauwplaat of linkerkant.

Lees meer ...