OneCNC Series Updates

Dit is een geschiedenis van alle OneCNC updates.

Je kunt merken dat er soms een sprong in versie nummers kunnen zijn.

Dit is te wijten aan de intensieve en continue interne tests waar we grondig versies te testen voordat het vrijgeven van bewezen functionele updates.

Om updates te downloaden, zie onze OneCNC Updates pagina.

OneCNCXR7 Release 51.89

OneCNC heeft OneCNCXR7 Versie Update 51.89 uitgegeven

Er zijn veel aanpassingen in deze versie die van toepassing is op alle versies van OneCNCXR7

De belangrijkste wijzigingen in deze release zijn:

Entiteiten uitpakken:

Veel gebruikers werden gebruikt om geometrie-entiteiten gewoon op te halen naar de huidige laag.

OneCNC in de vorige versie gaf de mogelijkheid om extracten uit te trekken en te verplaatsen naar een laag genaamd uitgepakt als standaardinstelling. Dit werd gedaan om gescheiden gehaald geometrie te scheiden, omdat het geëxtraheerd is de beste geschikte geometrie in plaats van getekende geometrie. OneCNCXR7 Versie update 51.88 extracteert nog steeds de geëxtraheerde entiteiten naar de geëxtraheerde laag, maar ondersteunt ook het overschakelen van de extractie naar de huidige laag.

Deze nieuwe instelling vindt u Bestand> OneCNC Eigenschappen> Lagen tabblad

extract

Chinees taalversie:

Deze release bevat de meest recente updates voor de traditionele en vereenvoudigde versies van Chinese talen.
Er is een update voor de Duitse en Japanse talen om de laatste wijzigingen weer te geven.

Dimensies

3D-afmetingen kunnen nu entiteiten gebruiken die niet op hetzelfde vlak zijn.
Deze mogelijkheid mag alleen met zorg gebruikt worden.
De weergave moet worden gedraaid naar het vliegtuig waarop de afmeting moet worden bekeken om te controleren of de dimensie de benodigde entiteiten verwijst.
In 3D zijn de referentielijnen mogelijk niet op de geselecteerde entiteiten

dinension

True Type Fonts

Tekst naar geometrie (vectored text) True Type lettertypen functie gebruik werd gevonden dat sommige lettertypen gedupliceerde entiteiten hadden. Deze versie corrigeert dat, zodat er geen gedupliceerde meetkunde is die een meervoudige gravure van die entiteiten veroorzaakt.

Koelmiddelinstelling

De bewerking van de koelvloeistofnaam in het dialoogvenster Gereedskapsverandering is niet goed opgeslagen.

Dit is nu beschikbaar in de OneCNC update server

Lees meer ...

OneCNCXR7 Release 51.84

We hebben vandaag OneCNCXR7 Versie Release 51.84 uitgegeven

Er zijn een paar aanpassingen in deze release.

Deze versie is van toepassing op alle OneCNCXR7-systemen.

Lagen

Alle geëxtraheerde entiteiten worden automatisch toegepast op de naam die wordt geëxtraheerd. Nu als een gebruiker meerdere grenzen wilt opheffen om ze te scheiden, hoeven ze alleen de rechtermuisknop op te maken en toe te voegen aan de laagnaam, bijvoorbeeld. uitgehaalde zak op die manier zullen zij een overzicht hebben van waaruit de geëxtraheerde was.

Dit is veelzijdiger die kopieert enz. En zorgt voor logisch netjes houden.

Rechtsmuis op laagnaam

select 1

Voeg bijvoorbeeld een zak toe

select 2

Gebruikers TIP

Een tip over geëxtraheerd als het een 3D-model is, gebruikt u alleen maar 'onttrek alles', omdat het mogelijk duizenden entiteiten in de database toevoegt en uw systeem onnodig vertraagt. Als alles wat je nodig hebt, zijn sommige maten van het model, zijn er betere tools in verifieergegevens of selecteer individuele items zonder het systeem te vertragen. Een andere tip is, als u moet selecteren selecteert u alles wat nodig is van de gecreëerde entiteiten en klikt u ongedaan om de database van de entiteiten te ontdoen.

Deze OneCNCXR7 Versie Release 51.84 is nu beschikbaar in de update server.

Lees meer ...

OneCNCXR7 Release 51.81

We hebben OneCNCXR7 Versie Release 51.81 vrijgegeven

Deze versie bevat een groot aantal correcties en aanpassingen en is van toepassing op alle versies van OneCNCXR7

BELANGRIJKE NOTITIE:

Dit is een belangrijk kenmerk van deze update.

Door talrijke updates van de Layer namen en DXF-handling om de multi-byte- en standaardtekst of een combinatie van beide types volledig te ondersteunen om aan bepaalde internationale talen te voldoen, is het nodig om enkele details van onze interne data structuur van de * te wijzigen. onecnc bestanden.

Dit betekent dat de bestanden die in deze versie zijn gemaakt niet compatibel zijn met vorige versies van OneCNCXR7. Vorige bestanden zijn voorwaarts compatibel, wat geen probleem is Dit is meer waarschuwing als u gebruikers ondersteunt met deze versie, ze zullen deze update ook moeten hebben om het bestand te lezen of u moet de vorige versie gebruiken.

De overige hoofdaanpassingen zijn:

Millimulatie

OneCNCXR7 is ontworpen om te worden gebruikt waar de bovenkant van het deel Z 0 is. Sommige gebruikers gebruiken ook het hebben de machine tafel of de onderkant van het deel als Z 0. Er was een aanpassing gemaakt voor die specifieke gebruikers, zodat de eerste stap niet kom uit de tafel of de bodem die een botsing zou aangeven.

DXF Import / Export

Veel veranderingen en aanpassingen werden aangebracht aan zowel de DXF / DWG invoer- als uitvoerfuncties om de landtalen te ondersteunen die multi-byte-tekens ondersteunen en gebruiken en een combinatie van zowel in plaats van normale tekst. Font Style-namen worden nu ook doorgegeven om de CAD DXF te helpen die moeite heeft met het importeren en vervangen van tekststijlen.

Lagen

Laagnamen zijn beperkt tot 32 tekens. Aanpassingen werden gemaakt om ook multi-byte karakters te behandelen, ook in de telling tot 32, hoewel ze veel meer bytes gebruiken.

Vroeger wanneer een gebruiker de grometrie heeft geëxploiteerd, werd deze automatisch geplaatst op de laag "Uitgetrokken" door verschillende wijzigingen in de laatste paar updates, dit was gestopt met werken en in plaats daarvan werden de geëxtraheerde entiteiten op de huidige laag geplaatst.

Deze 51,80 release bevat nu de fix en de geëxtraheerde geometrie wordt weer automatisch automatisch geplaatst op laag "geëxtraheerd".

Uw huidige laaginstelling blijft ongewijzigd. Het is alleen dat, ongeacht welke laag u de geëxtraheerde geometrie heeft ingesteld, op "geëxtraheerd" worden geplaatst.

talen

Nieuwe taal updates voor Duits Nederlands Italiaans Chinees Traditioneel en Koreaans en Japans.

Help bestanden

Nieuw bijgewerkt Help bestand voor de Italiaanse versie.

Deze release is nu beschikbaar in de OneCNC Update-server,

Lees meer ...