Om OneCNC Bolaget

Dedication To Quality

OneCNC skapades först i Australien 1983 av QARM Pty Ltd, som är en av de banbrytande utvecklare av PC-baserade datorstödd tillverkning CAD / CAM-program. QARM var en av de första att introducera CAD / CAM programvara avsedd för både maskinister och ingenjörer för att köras på vanliga stationära datorer. OneCNC är Qarm utvecklade produkt, började utvecklingen som ett 2D CAM-system med CAD-verktyg som låter maskinister konstruera mekaniska delar på en dator skärm för att styra dator numeriskt styrda CNC verktygsmaskiner för att tillverka dessa delar. Sedan början OneCNC har vuxit till en av de mest använda globala CAD / CAM-paket marknadsförs globalt. OneCNC produktutveckling ligger i Brisbane Bayside förorten Ormiston på Moreton Bay Australien med globala kontor.

Om OneCNC Produkt

OneCNC har en lång historia av konsekvent forskning och utveckling. Med mer än 30 år av ständig utveckling fortsätter vi att fokusera enbart på de behov som CNC tillverkare. OneCNC som CAD / CAM innovatör har haft kontinuerlig direktkontakt med globala användare som har möjliggjort de produkterna blir konsekventa ledare med en meritlista inom tillverkningsindustrin.

OneCNC tar inte ut ett årligt underhåll och det finns inga dolda kostnader för support. Många versioner av OneCNC tillverkas så det finns ingen anledning att köpa förmåga som du inte behöver. Varje version är mycket konkurrenskraftigt prissatta och du bara köpa det du behöver.

OneCNC ger en utmärkt CAD som är kärnan i CAM bearbetning. OneCNC CAD är mångsidig exakt och effektiv lättlärd av alla och direkt integrerad med CAM för sömlös bearbetning. Förmågan att bygga i inkrementell eller absolut detalj med komplett hybrid kompatibilitet gör för en mycket kort utbildning investering i tid.

Produkt kvalitet bestående av storlek, del finish, cykeltid och verktygsförslitningen är butikernas ständiga bekymmer. OneCNC ger möjlighet och är utformad för att förbättra alla dessa med en enda kraftfull lättbegripligt teknik.

Den bästa Funktionalitet

Den höga prestanda OneCNC och användarvänlighet av systemet erbjuder kraftfulla programmering för alla CNC verktygsmaskiner. OneCNC har lösningar med funktioner som inkluderar programmering för 2-5 axlig fräsning, 2-5 axel svarvning, 2-4 axel trådgnistning, 2 axel Profiler, multitasking mill-turn bearbetning, och B-axel verktygsmaskiner. Effektivisera din verksamhet med den kraftfulla och flexibla OneCNC, värderas av CNC-programmerare för sitt omfattande guidad bearbetningscykler, verktyg för kontroll och förmåga att fullt ut stödja hela butiken.

Som standard finns det inget krav på att köpa vidareförädlade moduler för High Speed ​​fräsning. I OneCNC höghastighetsbearbetning ingår som standard och skapar ständigt anpassa verktyg väg med konsekventa skärbetingelser ger smidigare, säkrare snabbare rörelse. Denna rörelse är lättare på din maskin och kan effektivt använda hela skärlängd, kraftigt utvidga fräs liv och ofta eliminerar behovet av flera skärdjup. Optimerad klippa beställning, specialiserad motion för effektivitet, och andra element kombineras för att leverera delar snabbare än någonsin tidigare.

Maskin enligt Del

OneCNC har sömlös CAD till CAM och direkt importerar del modell från nästan vilken källa, helt intakt, utan behov av programmerare att ändra eller bygga geometri. OneCNC direkt maskiner från valfri kombination av geometrierna hos fasta ämnen, ytor, wireframe, eller STL ger dig fullständig flexibilitet i tillverkningen. Börjar med 100% komplett och korrekt del geometri eliminerar nästan alla av svårigheten att programmera komplicerade delar och dramatiskt minskar programmering tid.

Alla dessa översättare är införlivade i alla versioner av OneCNC och det finns inget krav på att köpa en översättare. De två viktigaste internationella utbytesprogram översättare är STEP och IGES är de främsta översättare eftersom de är både en publicerad standard och inte kan ändras av enskilda CAD utvecklare.

Solid simulering och Preview

OneCNC korrekt och tillförlitlig dynamisk fast verifiering eliminerar behovet av dyra torra körningar på NC-maskin. Få fullt förtroende för din bearbetningsprocess som du jämför noggrant bearbetade jämfört med de ursprungliga delarna. Hög prestanda, säkerställer realtidssimulering att även de mest komplexa av delarna kommer att bearbetas korrekt. OneCNC kan ge dig kontroll förmåga delprogrammet simuleras i en komplett maskin verktyg, fixturer, klämmor, stock, och en del. Minimera driftstopp, maximera effektiviteten i tillverkningen och sänka bearbetning kostnader samtidigt som du får fullt förtroende för dina bearbetningsprocesser med OneCNC.

Stöd för din maskin

En viktig funktion för alla CNC-tillverkning är att ha stöd för din maskin. OneCNC har denna funktion och alla vanliga maskinstyrsystemen och maskiner stöds utan kostnad eller avgifter för tjänster som passar dessa maskiner. Inlägget styrs av en användare grafiskt gränssnitt som möjliggör för användare personlig konfiguration för att passa inviduella preferenser.

OneCNC.net