OneCNCXR2 7,33

Uppdatering 7.33 släpptes 11 December 2005

Version 7.33 har nya funktioner

OneCNCXR2 version 7.33 har följande funktioner lagts till.

Danska Språkstödet har lagts till så att den kan installeras i danska operativsystem för användning med det danska språket.

Vi har blivit ombedd av ett fåtal användare som säger några av språken tyckas märkligt om de installerar dem. I de flesta fall skulle detta vara så till exempel japanska språket är enbart funktionella om laddas in i japanska Windows operativsystem.

Stöd har lagts till för DMG och Hermle 5 axel simulering och förhandsvisning av den 45 graders vinkel maskinen.

Rapporter Renad:

Ett problem med simulering och vila robot Sektione rättades.

Ett problem med den nya fas-funktionen i de 4 axel och 5 axellägen rättades.

Funktionalitet kommer:

Polska språkstöd genomförs för närvarande och bör vara tillgänglig i slutet av januari

Uppdatering 7.31 släpptes 25 november 2005

Version 7.31 har nya funktioner

Den här uppdateringen gäller samtliga versioner OneCNCXR2

Det var en ny funktion läggs på lager verktygsbanor som kallas Fas

Denna funktion är i alla fräs versioner.

Denna automatiska funktion skapar en fas med mycket liten ansträngning.

Position 1 eller 2 kan väljas.

I auto taggade läge avfasningen verktyget automatiskt kommer att centreras på avfasning kanten.

Om du behöver avfasningen verktyget inte passera kanten 2 är det bara en fråga om un tagga auto och redigering av värdet till noll.

Du kan ställa in avfasning storleken antingen längden eller bredden och en in kommer interaktivt förändra andra.

Simuleringen visas här

Det var en ny uppdaterad funktion för att ersätta Clean Circle

Den här nya funktionen är i alla fräs versioner.

Denna funktion har nu automatisk efterbehandling förmåga med maskin ersättning eller automatisk kompensation programvara.

Steget över kan vara så mycket som verktygsdiametern om det behövs.

Du kan ställa in hur du vill att avsluta snittet att ta. Den grovbearbetning har inte maskin cutter ersättning men avslutningen gör. Finishen utförs med samma verktyg som grov.

Du kan välja vilken efterbehandling som skall utföras vid varje grov djup eller bara fullt djup.

Construction-plan kan nu stängas av

Bygg plan kan nu stängas av. När utanför planen ändå att fungera. Till exempel om du väljer en yta att ställa planet kommer du tillfälligt se planet syns.

När du startar om systemet planen kommer alltid att vara på tills det stängs av om det behövs.

De automatiska borrcykler har modifierats

Denna nya funktion är i alla fräs versioner.

De automatiska borrcykler picka och djupa hål har ny lagt till funktionalitet för snabb återgång i det borrade hålet.

Den Scissor trim

Den Scissor trim fungerar inte trimma släckta enheter.

The Break Många Funktion

Funktionen bryter inte kade enheter nu.

Den Extrude Cut Function

Denna funktion fungerar inte nu skär kade enheter

Posten med egna cykler

De anpassade cykler behöver inte ha {Z} att posta koden nu.

Tyska Språkversion

Den tyskspråkiga versionen stödjer nu kommatecken i stället för decimaler.