OneCNCXR5 30,89

Det är dessa ändringar OneCNCXR5 i version 30.89

Det fanns rapporter som skickats in av Solidworks-filer som inte importerar på vissa datorer och på andra var det importerande bra. Detta berodde på SW registrering på någon PS-talet och den här versionen korrigerar denna registrering.

Japanese Version

Den japanska versionen installeras nu lokaliserad japanska versionen hjälpfiler.

Italienska Version

Den italienska versionen installeras nu den lokaliserade italienska språkversionen hjälpfiler.

Material inställning i Fräs Versioner

Vi hade fått vidarebefordrade rapporter om att materialvalet inte klibbar med vissa inställningar som involverar mall / favorit / biblioteks kombinationer. Denna funktion har justerats för att stanna på den valda tills ändras till ett annat material.